Door vele vensters / 1

Door vele vensters / 1 - Ingrid van der Weegen | Tiliboo-afrobeat.com

...le vensters / 1. Gedichten uit het leven gegrepen ... Door vele vensters, Ingrid van der Weegen - Ebook ... ... . Waar haar debuut album de lezers meenam in de bitterzoete wereld van de worstelende ziel,... Door vele vensters! Deel 1 Gedichten uit het leven gegrepen. Waar haar debuut album de lezers meenam in de bitterzoete wereld van de worstelende ziel, heeft auteur Ingrid van der Weegen zichzelf overtroffen met haar tweede album '' Door vele vensters '' ! Omschrijving Door vele vensters / 1 Gedichten uit het leven gegrepen. Waar haar debuut album de lezers meenam in de b ... Door vele vensters / 1 door Ingrid van der Weegen vanaf 8 ... ... . Waar haar debuut album de lezers meenam in de bitterzoete wereld van de worstelende ziel, heeft auteur Ingrid van der Weegen zichzelf overtroffen met haar tweede album '' Door vele vensters '' ! Door vele vensters / 1 PDF. H...

INFORMATIE

AUTEUR
Ingrid van der Weegen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Door vele vensters / 1.pdf

OMSCHRIJVING

Gedichten uit het leven gegrepen. Waar haar debuut album de lezers meenam in de bitterzoete wereld van de worstelende ziel, heeft auteur Ingrid van der Weegen zichzelf overtroffen met haar tweede album " Door vele vensters " ! Een ondubbelzinnige reis naar binnen, door de diepe dalen en lichtende hoogten van het menselijke gemoed. De heldere schrijfstijl en kunstzinnige foto's gaan hand in hand in dit creatieve proces. En het kan zomaar gebeuren dat haar inzichten de vele vensters van uw ziel doen oplichten als een ster in de nacht. Ingrid van der Weegen (1964) is geboren in Bergen op Zoom. In 2010 nam ze een moedig besluit en zette ze de eerste zin van haar inmiddels goed ontvangen fictie thriller The Scent op papier. Ze schrijft ook gedichten. Op 11 juli 2014 verscheen haar eerste gedichtenbundel Levensmomenten en sinds 11 juni 2015 staat in opdracht van Rijkswaterstaat haar gedicht 'Een stil verbond is gesloten' tentoongesteld en omlijst door een prachtig kunstwerk, in het Topshuis Oosterscheldekering Zeeland. Inmiddels hebben vele prominenten gasten hun lof uitgesproken na het lezen van haar gedicht aldaar. Ook opent Rijkswaterstaat een promotiefilm met haar gedicht over de Watersnoodramp in 1953. Directeur Siemco Louwerse Watersnoodmuseum te Ouwerkerk schreef, Het onbeschrijfelijke leed van de Watersnoodramp 1953 is in dit gedicht buitengewoon treffend en respectvol verwoord. Een gedicht waar een ieder die nog dagelijks geconfronteerd wordt met de verwerking van deze ramp en het verlies van geliefden steun uit kunnen putten. Net als in het Watersnoodmuseum wordt echter ook vooruit gekeken en de verbinding gelegd met het heden. Het vakmanschap en de creativiteit van het dichten zijn met dit gedicht een troost voor velen.

Wil je het boek lezen?Door vele vensters / 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingrid van der Weegen. Lezen Door vele vensters / 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN