De belofte aan Rachel

De belofte aan Rachel - Hubert Lampo | Tiliboo-afrobeat.com

...ofte aan Rachel is voor het eerst gepubliceerd in 1964 ... Belofte aan Rachel - Hubert Lampo - 9789029089777 | Bruna.nl ... . De oorlog was al een tijd over, maar heeft zeker haar sporen nagelaten in dit boek. De beschreven gevangeniskampen vertonen gelijkenissen met concentratiekampen en het Zwarte Corps van Jozef pleegt gelijke gewelddadige acties als de Nazi's in de Tweede Wereldoorlog. De sympathieke Benjamin heeft geen last van eerzucht en jaloezie, en ooit heeft hij het leven van zijn broer, de dictator Jozef, gered. Hij denkt te weten wat hij aan zijn broer heeft, maa ... Boekwinkeltjes.nl ... . Hij denkt te weten wat hij aan zijn broer heeft, maar is Jozefs menselijke kant nog wel terug te vinden als diens bevel belangrijker wordt dan het recht?De belofte aan Rachel (1952) gaat over de kansen van de menselijke waardigheid en van een positieve ... De sympathieke Benjamin heeft geen last van eerzucht en jaloezie, en ooit heeft hij het leven van zijn broer, de dictator Jozef, gered...

INFORMATIE

AUTEUR
Hubert Lampo
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De belofte aan Rachel.pdf

OMSCHRIJVING

De sympathieke Benjamin heeft geen last van eerzucht en jaloezie, en ooit heeft hij het leven van zijn broer, de dictator Jozef, gered. Hij denkt te weten wat hij aan zijn broer heeft, maar is Jozefs menselijke kant nog wel terug te vinden als diens bevel belangrijker wordt dan het recht?De belofte aan Rachel (1952) gaat over de kansen van de menselijke waardigheid en van een positieve levensinstelling in tijden van onderdrukking en onvrijheid. Een roman waarin de problematiek tussen absoluut leiderschap en menselijke vrijheid en waardigheid centraal staat. Lampo beschouwde De belofte aan Rachel als de afsluiting van zijn groei naar 'literaire volwassenheid'.Meer boeken van Hubert Lampo.

Wil je het boek lezen?De belofte aan Rachel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hubert Lampo. Lezen De belofte aan Rachel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN