Cuba

Cuba - David Alan Harvey | Tiliboo-afrobeat.com

...rmeel de Republiek Cuba (Spaans: República de Cuba), is een land in het Caribisch Gebied, bestaande uit het eiland Cuba, Isla de la Juventud en ruim 4000 kleinere eilanden ... Rondreis Cuba - Rondreizen Cuba | Shoestring ... . Cuba wordt in het noorden begrensd door de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan, in het oosten door de Windward Passage, in het zuiden door de Caribische Zee en in het westen door de Straat Yucatan. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek Laagsteprijsgarantie Beleef de tropische zandstranden aan Caribische Zee en opzwepende muziek tijdens een vakantie Cuba. Verblijf in een luxe hotel aan de stranden van Varadero of kijk de ogen uit in Havana. Cuba (/ ˈ k juː b ə / (); Spanish pronunciation: ), officially the Republic of C ... Resultaten vakantie Cuba | TUI ... . Verblijf in een luxe hotel aan de stranden van Varadero of kijk de ogen uit in Havana. Cuba (/ ˈ k juː b ə / (); Spanish pronunciation: ), officially the Republic of Cuba (Spanish: República de Cuba (help · info)), is a country comprising the island of Cuba as well as Isla de la Juventud and several minor archipelagos.C...

INFORMATIE

AUTEUR
David Alan Harvey
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Cuba.pdf

OMSCHRIJVING

Van de veroveraars uit de 16de eeuw tot de toeristen van nu, alle bezoekers van Cuba ontdekken dat dit een land vol verrassingen en tegenstellingen is. Andere communistische landen zijn grauw, Cuba is een explosie van kleuren. Andere Caribische eilanden zijn slaperig, Cuba zindert al eeuwenlang van hartstocht, zelfs nu Castro's ruim veertig jaar oude revolutie op instorten staat. In dit indrukwekkende boek heeft David Alan Harvey de unieke Cubaanse ziel vastgelegd in ruim 100 spectaculaire kleurenfoto's die de vele stemmingen van het eiland oproepen. Elizabeth Newhouse beschrijft in haar boeiende teksten de turbulente geschiedenis van Cuba en het leven en de gewoonten van de Cubanen. Dit boek biedt een verrassende indruk van een prachtig tropisch eiland en zijn opgewekte, vindingrijke bewoners.

Wil je het boek lezen?Cuba in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Alan Harvey. Lezen Cuba Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN