China en de barbaren

China en de barbaren - Henk Schulte Nordholt | Tiliboo-afrobeat.com

...en de barbaren schetst de invloed van de geschiedenis op China's zoektocht naar een nieuwe identiteit ... Voorwaarts, naar het glorieuze verleden - NRC ... . Deze geactualiseerde editie van China en de barbaren duidt de laatste geopolitieke ontwikkelingen, waaronder de strijd tussen Donald Trump en Xi Jinping om de dominantie in Oost-Azië. Geschreven bij China en de barbaren. China, het land van ooit en het land van nu. In deze snel veranderende wereld, waarbij het Westen zich lijkt te verliezen in zelfkastijding, snelt China vooruit. Vooruit, zonder alle verlammende betweterigheid van het Westen. Simpel en op zoek naar haar eigen b ... bol.com | China en de barbaren (ebook), Henk Schulte ... ... . Vooruit, zonder alle verlammende betweterigheid van het Westen. Simpel en op zoek naar haar eigen belangen. CHINA EN DE BARBAREN - HET VERZET TEGEN DE WESTERSE WERELDORDE. Eeuwenlang was China de onbetwiste grootmacht van Oost-Azië. De invloed van het Rijk van het Midden reikte van Tibet tot J...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Schulte Nordholt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
China en de barbaren.pdf

OMSCHRIJVING

Eeuwenlang was China de onbetwiste grootmacht van Oost-Azië. De invloed van het Rijk van het Midden reikte van Tibet tot Japan. Andere volkeren werden gezien als barbaars. In de Eeuw van Vernedering (1839-1949) ging het land door een diep dal: het Westen en Japan degradeerden de oude natie tot een vazalstaat. Inmiddels heeft het land zijn positie als economische mogendheid herwonnen, maar hoe gaan de communistische leiders hiermee om? Voegt Peking zich naar de westerse wereldorde of wil zij de oude glorie herstellen? Kan een botsing met de Verenigde Staten worden voorkomen? China en de barbaren schetst de invloed van de geschiedenis op China's zoektocht naar een nieuwe identiteit.

Wil je het boek lezen?China en de barbaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Schulte Nordholt. Lezen China en de barbaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN