Aan de slag met job craften

Aan de slag met job craften - Mara Spruyt | Tiliboo-afrobeat.com

...slag met job craften (Hardcover). Over job craften wordt steeds meer geschreven, maar een praktisch boek met oefeningen en werkvormen, in ... Aan De Slag Met Jobcraften - Sam ... ... Job craften: aan de slag met je talent. Tijdens een enerverende middag maakte ik kennis met het boek 'Aan de slag met job craften' van Mara Spruyt en Maria Dekker. Job craften heet in België baanboetseren en is precies wat het woord zegt: je baan aanpassen aan jouw talenten en behoeften. 'Aan de slag met job craften' door Mara Spruyt, Maria Dekker, Ans Grotendorst, Muriel Kleisterlee - Onze prijs: €24,00 - Op werkdagen ... Studystore | Aan de slag met job craften, Spruyt, Mara ... ... . 'Aan de slag met job craften' door Mara Spruyt, Maria Dekker, Ans Grotendorst, Muriel Kleisterlee - Onze prijs: €24,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Dit werkboek is geschikt voor als je zelf of als team aan de slag wilt met job craften. Het is ook een praktisch hulpmiddel als je professionals in organisaties coacht en begeleidt. In het proces van aanpass...

INFORMATIE

AUTEUR
Mara Spruyt
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Aan de slag met job craften.pdf

OMSCHRIJVING

Over job craften wordt steeds meer geschreven, maar een praktisch boek met oefeningen en werkvormen, in combinatie met korte stukjes theorie, ontbrak nog. Daar brengen Mara Spruyt en Maria Dekker met dit werkboek verandering in. Zet jij iedere dag je talent in op je werk? Lukt het je om je drijfveren te vertalen naar je dagelijkse werkpraktijk? En ervaar je veel of juist weinig energie bij de dingen die je doet op je werk? De antwoorden op deze vragen kunnen aanleiding zijn om bepaalde aspecten in je werk te veranderen. Wat je functie ook is, job craften kan altijd. Job crafting is het op eigen initiatief doen van aanpassingen in je werk, waardoor het beter aansluit bij wie je bent, wat je wilt, wat je kan en wat je drijft.Dit werkboek helpt je om werk, talenten, energie en drijfveren beter op elkaar te laten aansluiten. Theorie, praktische en zelfonderzoek-oefeningen wisselen elkaar af; je bepaalt zelf welke aspecten van je baan je wilt veranderen. Dit werkboek is geschikt voor als je zelf of als team aan de slag wilt met job craften. Het is ook een praktisch hulpmiddel als je professionals in organisaties coacht en begeleidt. In het proces van aanpassingen doen in je werk weet je niet altijd wat je tegenkomt en waar het je uiteindelijk brengt. Tijdens het job craften loop je waarschijnlijk tegen dingen aan die tegenvallen, of anders gaan dan je had verwacht. Voor dat proces, inclusief de moeilijke momenten, biedt dit boek handvatten.

Wil je het boek lezen?Aan de slag met job craften in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mara Spruyt. Lezen Aan de slag met job craften Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN