Voetdiagnostiek / Theorie en praktijk / druk 7

Voetdiagnostiek / Theorie en praktijk / druk 7 - C. van den Berg | Tiliboo-afrobeat.com

...agnostiek / Theorie en praktijk / druk 7 (Hardcover) ... Voetdiagnostiek theorie en praktijk door C. van den Berg ... . Dit boek beschrijft de voetreflexzonetherapie en geeft inzicht in de diagnostiek van zowel... Voetdiagnostiek theorie en praktijk (Paperback). Voetdiagnostiek theorie en praktijk 8e druk is een boek van Carine van den Berg uitgegeven bij Bohn... VOETDIAGNOSTIEK theorie en praktijk van reflexzonemassage en -therapie. Auteur: Van den Berg. Taal: Nederlands 5.0 van de 5. 3 reviews ... Druk 1 Verschijningsdatum ... Boek: Voetdiagnostiek theorie en praktijk - Springest ... .0 van de 5. 3 reviews ... Druk 1 Verschijningsdatum juni 2001 Afmetingen 21 x 14 ... Dan is het praktijkgerichte boek Voetdiagnostiek theorie zeer interessant voor u. Het vergroot uw therapeutisch inzicht in voetreflexzonemassage en leert u om de massage nog beter te onderbouwen. In herziene druk van Voetdiagnostiek theorie zijn alle nieuw...

INFORMATIE

AUTEUR
C. van den Berg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Voetdiagnostiek / Theorie en praktijk / druk 7.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek beschrijft de voetreflexzonetherapie en geeft inzicht in de diagnostiek van zowel lichamelijke– als geestelijke klachten.Binnen een keur aan boeken over voetreflexzonemassage en –therapie, bestond tot op heden geen boek speciaal gewijd aan voetendiagnostiek. Daarom is Voetdiagnostiek theorie en praktijk, geschreven door Carine van den Berg, een belangrijke bijdrage voor dit vakgebied. De uitgave biedt stellingen die zijn gebaseerd op tekeningen, kleurschakeringen en gevoelsmatige waarnemingen van de voeten. Het toetsen op hun werkzaamheden, kan leiden tot een unieke manier van diagnosticeren en masseren. Het praktijkgerichte boek leert de beginnende masseur stap voor stap individuele kenmerken van de voet kennen. Na de herkenning volgt de interpretatie, waardoor de massage nog beter onderbouwd kan worden. In het boek komen de filosofie en theorie uitgebreid aan bod. Daarna worden de verschillende organen en orgaansystemen overzichtelijk per orgaan beschreven. In de aanwezige katernen zijn meerdere (kleuren) voetfoto's opgenomen, die toetsing en enige praktijkervaring mogelijk maken. Voetdiagnostiek dient tevens als naslagwerk. De literatuuropgave maakt melding van diverse naslagwerken en boeken die het therapeutisch inzicht kunnen vergroten.

Wil je het boek lezen?Voetdiagnostiek / Theorie en praktijk / druk 7 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. van den Berg. Lezen Voetdiagnostiek / Theorie en praktijk / druk 7 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN