Praktisch Bedrijfsrecht

Praktisch Bedrijfsrecht - J.W.J Fiers | Tiliboo-afrobeat.com

...tisch Bedrijfsrecht is geschreven voor hbo-studenten aan een opleiding waarbij Recht een wezenlijk onderdeel is, maar niet de hoofdmoot ... Studers | Praktisch Bedrijfsrecht, Fiers, J.W.J ... ... . Gedacht kan worden aan opleidingen als Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Finance & Control. Het boek biedt inzicht in de belangrijkste juridische zaken die zich afspelen in het bedrijfsleven. Vind alle studiedocumenten for Praktisch Bedrijfsrecht van J.W.J. Fiers De Basisopleiding Praktisch Bedrijfsrecht biedt een inleiding Nederlands recht, met o.a. arbeids-, contract- en ondernemingsrecht. Lees meer op ncoi.nl. Koop Praktisch Bedrijfsrecht van Fiers, J.W.J. met ISBN 97890018997 ... Samenvatting boek Praktisch Bedrijfsrecht - Knoowy ... .a. arbeids-, contract- en ondernemingsrecht. Lees meer op ncoi.nl. Koop Praktisch Bedrijfsrecht van Fiers, J.W.J. met ISBN 9789001899745. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Op deze pagina vind je samen...

INFORMATIE

AUTEUR
J.W.J Fiers
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Praktisch Bedrijfsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

- Sterke koppeling tussen de theorie en de praktijk;- sluit aan bij de belevingswereld van hbo-studenten;- bevat veel voorbeelden en oefencasussen.Praktisch Bedrijfsrecht is geschreven voor hbo-studenten aan een opleiding waarbij Recht een wezenlijk onderdeel is, maar niet de hoofdmoot. Gedacht kan worden aan opleidingen als Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Finance & Control. Het boek biedt inzicht in de belangrijkste juridische zaken die zich afspelen in het bedrijfsleven. Onderwerpen als rechtsvormen, vestiging, (koop)overeenkomsten, aansprakelijkheid, intellectueel eigendom, faillissement, personeel, mededinging, personen- en familierecht en internationale handel komen aan bod. Met dit boek zijn studenten in staat over dergelijke onderwerpen mee te praten en adviezen uit te brengen.Deze vierde editie van Praktisch Bedrijfsrecht is volledig geactualiseerd. Wetswijzigingen, met name op het gebied van arbeidsrecht, internationaal recht en privacy hebben geleid tot wezenlijke aanpassingen. Daarnaast zijn de krantenartikelen, voorbeelden en oefencasussen nog verder aangepast, zodat deze nog beter aansluiten bij de belevingswereld van de student. In deze editie ligt de nadruk nog meer op de koppeling tussen theorie en praktijk.Studenten kunnen op de bijbehorende website antwoorden op vragen uit het boek en extra oefentoetsen vinden. Docenten hebben online toegang tot collegesheets.Praktisch Bedrijfsrecht is geschikt voor de propedeusefase van uiteenlopende economische opleidingen als Small Business, Bedrijfseconomie, Commerciële Economie en Bedrijfskunde MER.

Wil je het boek lezen?Praktisch Bedrijfsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.W.J Fiers. Lezen Praktisch Bedrijfsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN