Ondernemen met informatie

Ondernemen met informatie - Jan Snijders | Tiliboo-afrobeat.com

...men met informatie laat studenten in drie met elkaar samenhangende delen kennismaken met de informatievoorziening in een onderneming: het verzamelen, bewerken en analyseren van bedrijfsgegevens ... Ondernemen met informatie - Frankwatching Boeken ... . 'Ondernemen met informatie' (ISBN 9789001816841) geeft een introductie in het vakgebied en legt de nadruk op het aanleggen van het begrippenkader en op de benodigde vaardigheden. Verder is het een praktisch boek, de onderwerpen die in dit boek behandeld worden kunnen gelijk toegepast worden in de praktijk. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Ondernemen met informatie, geschreven door . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog ... PDF Ondernemen met informatie - Managementboek.nl ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Ondernemen met informatie, geschreven door . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Snijders
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ondernemen met informatie.pdf

OMSCHRIJVING

Ondernemen met informatie 8e druk is een boek uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001816841 Ondernemen met informatieOndernemen met informatie behandelt in drie met elkaar samenhangende delen de informatievoorziening in een onderneming. Vrijwel elke afgestudeerde van het hoger onderwijs zal binnen kennisintensieve bedrijfsprocessen opereren waar veel informatie wordt gebruikt. Je bent hierbij een groot deel van de tijd bezig met het verzamelen, bewerken en analyseren van gegevens. Op het moment dat je een managementfunctie bekleedt, ben je verantwoordelijk voor het functioneren van een van de bedrijfsprocessen. Daarbij is het nodig inzicht in de bedrijfsprocessen te hebben en in de afstemming binnen het proces in de vorm van de informatievoorziening.Bij de behandeling van de onderwerpen staan de actualiteit en praktijkgerichtheid centraal. De vele praktijkvoorbeelden en relevante 'nieuws'- items, praktijkberichten en focusartikelen maken het boek begrijpelijk en studeerbaar. Het boek is dan ook volledig geschikt voor zelfstudie.Het eerste deel van het boek bespreekt de organisatie, de essentie van de informatievoorziening en de bedrijfsprocessen. Het tweede deel van het boek zoemt in op het geheel aan informatievoorziening en de ondersteunende systemen.Het derde deel van het boek behandelt de cyclus van het vernieuwen van de informatievoorziening.

Wil je het boek lezen?Ondernemen met informatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Snijders. Lezen Ondernemen met informatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN