Inkoop

Inkoop - P. Streefkerk | Tiliboo-afrobeat.com

...is het proces van kopen van producten, goederen of diensten ... Zilver, goud & edelmetaal info. Kopen & verkopen fysiek ... ... .Veel bedrijven en organisaties hebben medewerkers die belast zijn met inkoop. De inkoper verwerft goederen en diensten bij externe leveranciers.Het inkoopproces is onderverdeeld in strategische, tactische en operationele inkoop. Simpelweg het compleetste inkoopoverzicht van Nederland. Alleen de allerbeste inkoop-sites verdienen een link op de inkoopstartpagina Wat is inkoop? Inkoop is het vakgebied dat zich bezighoudt met alle inkoopwerkzaamheden van organisaties. Het gaat daarbij om het proces van goederen, producten of ... Inkoop XL | Het inkoopcollectief voor de eerstelijns zorg ... . Het gaat daarbij om het proces van goederen, producten of diensten inkopen tegen de juiste voorwaarden en een goede prijs om de doelen van de organisatie te kunnen realiseren. De rol van de inkoper in het netwerk van leveranciers en afnemers. De functie van supplychain management.Inkoopt...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Streefkerk
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Inkoop.pdf

OMSCHRIJVING

Inkoop 1e druk is een boek van Peter Streefkerk uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043015974 Inkoop bespreekt alle aspecten van een van de veelzijdigste functies binnen een bedrijf: de inkoopfunctie. In het boek worden een aantal factoren behandeld die bepalend zijn voor een succesvolle inkoop, zoals klanthouding, inkooporganisatie en -automatisering, informatievoorziening en flexibiliteit. Daarnaast wordt er ruimschoots aandacht besteed aan ontwikkelingen in het vakgebied zoals inkoopsamenwerking, outsourcing, e-procurement, supply chain management en duurzaam inkopen.Centraal in het boek staan de volgende vragen:- Wat is een goede inkoopstrategie?- Hoe stem je inkoop af op andere afdelingen binnen een organisatie?- Hoe stem je inkoop af op interne klanten?- Hoe vertaal je de strategie van een organisatie naar duidelijke inkoopdoelstellingen?- Hoe stel je prioriteiten bij investeringen in inkoop?- Wie zijn de beste partners voor inkoopsamenwerking?Dit boek bevat een compleet overzicht van alle facetten van inkoop en heeft een logische opbouw. Ieder hoofdstuk sluit af met toetsvragen en een case waarin een praktijkvoorbeeld wordt besproken.Inkoop is geschreven voor studenten binnen het hoger onderwijs.Peter Streefkerk is oprichter en directeur van Respect Inkoopconsultancy voor interimmanagement, advisering, detachering, training en coaching. Daarnaast is hij gastdocent bij post-hbo-opleidingen. Hij is auteur van onder meer Inkopen voor Dummies. Walther Ploos van Amstel is hoogleraar logistiek aan de Nederlandse Defensie Academie en senior adviseur bij TNO Mobiliteit en Logistiek. Daarnaast doceert hij als gastdocent regelmatig op diverse universiteiten in Nederland. Hij heeft meerdere succesvolle studieboeken op zijn naam staan; eerder verscheen bij Pearson Education het boek Logistiek.

Wil je het boek lezen?Inkoop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Streefkerk. Lezen Inkoop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN