Ik leer een woord

Ik leer een woord - Marja Borgers | Tiliboo-afrobeat.com

... een woord 1e druk is een boek van Marja Borgers uitgegeven bij Maklu ... Ik leer een woord , Marja Borgers | ISBN: 9789044133271 ... . ISBN 9789044133271 Woorden leren is leuk! Dat is de insteek van dit woordenschatspeel-, leer- en voorleesboek. Van woorden kun je genieten. Je kunt naar de klanken in woorden luisteren. Je kunt woorden proeven op je tong. Je kunt ze vangen in een gedicht of een lied. Ik leer een woord. Woorden leren is leuk! Dat is de insteek van dit woordenschatspeel-, leer- en voorleesboek. Van woorden kun je genieten. Je kunt naar de klanken in woorden lui ... Ik leer een woord - LOWAN ... . Van woorden kun je genieten. Je kunt naar de klanken in woorden luisteren. Je kunt woorden proeven op je tong. Je kunt ze vangen in een gedicht of een lied. Bestel Ik leer een woord van Marja Borgers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ik leer een woord direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je alti...

INFORMATIE

AUTEUR
Marja Borgers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik leer een woord.pdf

OMSCHRIJVING

Ik leer een woord 1e druk is een boek van Marja Borgers uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044133271 Woorden leren is leuk! Dat is de insteek van dit woordenschatspeel-, leer- en voorleesboek. Van woorden kun je genieten. Je kunt naar de klanken in woorden luisteren. Je kunt woorden proeven op je tong. Je kunt ze vangen in een gedicht of een lied. Je kunt woorden uitspreken en combineren met andere woorden. Zo kun je van losse woorden hele zinnen maken en vervolgens verhalen. Met woorden kun je ook spelen. Je kunt ze verzamelen, combineren en in een doosje doen of op een lijstje zetten. Met woorden kun je lachen en grappen of raadsels maken. Je kunt van het woordleren een wedstrijd maken. En het mooie is, hoe meer woorden je leert, hoe makkelijker het wordt! Kortom, met dit boek wordt woordleren een feest. Dit woordenschatspeel-, leer- en voorleesboek biedt leerkrachten, logopedisten en ouders van jonge kinderen een bron van mogeljkheden om het woordleren op de kaart te zetten. Over de auteurMarja Borgers promoveerde op een onderzoek naar de ontwikkeling van pragmatische taalvaardigheden bij Nederlandstalige kinderen. Ze werkt als taaladviseur en als docent logopedie op gebied van taalontwikkeling en taalontwikkelingsstoornissen.

Wil je het boek lezen?Ik leer een woord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marja Borgers. Lezen Ik leer een woord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN