Honderd jaar koninklijke belgische redersvereniging 1909-2009

Honderd jaar koninklijke belgische redersvereniging 1909-2009 - Greta Devos | Tiliboo-afrobeat.com

... naar een Honderd jaar koninklijke Belgische redersvereniging 1909-2009-boek geschreven door auteur Greta Devos? Registreer u op onze website pianofortefestival ... 'Onze VLCC's zitten in het toppeloton' | Maritiem Nederland ... .nl en download gratis boeken! In 100 jaar Koninklijke Belgische Redersvereniging brengen auteurs Greta Devos en Eric Van Hooydonk, helder en rijk geïllustreerd, het verhaal van 100 jaar inzet voor de Belgische koopvaardij. Het boek vertelt de geschiedenis van de Koninklijke Belgische Redersvereniging, vanaf haar oprichting in 1909 op een ogenblik dat het duidelijk werd, althans voor de kleine groep scheepseigenaars, dat om een sterke nationale koopvaardijvloot uit te bouwen een eigen onafhankelijke belangengroepering nodig was. 100 jaar Koninklijke Belgische Redersvereniging is een verhaal van wisselend succes ... 100 jaar Koninklijke Bel ... Boek PDF Traject Welzijn Methodisch handelen kinderopvang (PW) ... . 100 jaar Koninklijke Belgische Redersvereniging is een verhaal van wisselend succes ... 100 jaar Koninklijke Bel...

INFORMATIE

AUTEUR
Greta Devos
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Honderd jaar koninklijke belgische redersvereniging 1909-2009.pdf

OMSCHRIJVING

In 100 jaar Koninklijke Belgische Redersvereniging brengen auteurs Greta Devos en Eric Van Hooydonk, helder en rijk geïllustreerd, het verhaal van 100 jaar inzet voor de Belgische koopvaardij. Het boek vertelt de geschiedenis van de Koninklijke Belgische Redersvereniging, vanaf haar oprichting in 1909 op een ogenblik dat het duidelijk werd, althans voor de kleine groep scheepseigenaars, dat om een sterke nationale koopvaardijvloot uit te bouwen een eigen onafhankelijke belangengroepering nodig was. 100 jaar Koninklijke Belgische Redersvereniging is een verhaal van wisselend succes, van vallen en opstaan, met hindernissen, tegenslagen maar ook van veerkracht, heropstanding en successen. Onwetendheid, onbegrip voor de gevolgen van de mondiale concurrentie, gebrek aan inzicht enz leidde tot onverschilligheid van de Belgische publieke opinie en weinig belangstelling van de politieke overheid.

Wil je het boek lezen?Honderd jaar koninklijke belgische redersvereniging 1909-2009 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greta Devos. Lezen Honderd jaar koninklijke belgische redersvereniging 1909-2009 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN