Handboek persoonlijkheidspathologie

Handboek persoonlijkheidspathologie - Eurelings-Bontekoe, E.H.M | Tiliboo-afrobeat.com

...k persoonlijkheidspathologie 3e druk is een boek van Eurelings-Bontekoe, E ... Handboek persoonlijkheidspathologie - PDF ... .H.M uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036809306 Dit welbekende handboek biedt een brede en geïntegreerde kijk op (complexe) persoonlijkheidspathologie en -problematiek en gaat uitvoerig in op diagnostiek en behandeling ervan. Dit welbekende handboek biedt een brede en geïntegreerde kijk op (complexe) persoonlijkheidspathologie en -problematiek en gaat uitvoerig in op diagnostiek en behandeling ervan. Deze geheel herziene derde druk is aangepast aan de nieuwste ontwikkelin ... bol.com | Handboek persoonlijkheidspathologie ... ... . Deze geheel herziene derde druk is aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen Dit welbekende handboek biedt een brede en geïntegreerde kijk op (complexe) persoonlijkheidspathologie en -problematiek en gaat uitvoerig in op diagnostiek en behandeling ervan. Deze geheel herziene derde druk is aangepast aan de nieuwste ontwi Het Handboek persoonlijkheidspathologie is, zeker in het Nederlandse taalgebied, het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eurelings-Bontekoe, E.H.M
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek persoonlijkheidspathologie.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek persoonlijkheidspathologie 2e druk is een boek van Eurelings-Bontekoe, E.H.M uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031361120 Dit welbekende handboek biedt een brede en ge ntegreerde kijk op (complexe) persoonlijkheidspathologie enproblematiek en gaat uitvoerig in op diagnostiek en behandeling ervan. Deze geheel herziene derde druk is aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen en aan de DSM-5. Er is een hoofdstuk toegevoegd over het in de DSM-5 sectie III opgenomen alternatieve model voor het diagnosticeren van persoonlijkheidspathologie. De gewijzigde visie op 'somatoforme stoornissen' van de DSM-5 is toegevoegd. Daarnaast is er aandacht voor de nieuwste ontwikkeling op het gebied van de netwerk- en symptoomtrajectbenadering van psychopathologie. Aan de orde komen ook neurofysiologische correlaten en de invloed van gen-omgevingstransactie op het ontstaan van persoonlijkheidspathologie. Er wordt ingegaan op de voorlopers van ernstige persoonlijkheidsproblematiek in de vroege ontwikkeling van het kind en de invloed van langdurige vroegkinderlijke negatieve ervaringen op de ontwikkeling van de borderline persoonlijkheidsstoornis. Opnieuw hebben vele experts vanuit uiteenlopende referentiekaders, recente wetenschappelijke bevindingen en inzichten, en diagnostische en behandelmethodieken een bijdrage geleverd aan dit boek. Het is zowel een naslagwerk als praktisch boek voor psychologen, gz-psychologen, klinisch psychologen, psychiaters en zij die daartoe in opleiding zijn.

Wil je het boek lezen?Handboek persoonlijkheidspathologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eurelings-Bontekoe, E.H.M. Lezen Handboek persoonlijkheidspathologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN