Een Sir Baldwin mysterie - Het zevende gebod

Een Sir Baldwin mysterie - Het zevende gebod - Michael Jecks | Tiliboo-afrobeat.com

... Baldwin mysterie - Het zevende gebod (Paperback) ... Het mooie lijk - Een Sir Baldwin mysterie , Michael Jecks ... ... . Het is het jaar 1320. Er dreigt een burgeroorlog in Engeland als Ralph of Houndeslow de stad... Het Zevende Gebod een Sir Baldwin mysterie. Auteur: Michael Jecks. Taal: Nederlands 5.0 van de 5. 1 review Delen. Auteur: Michael Jecks. Uitgever: Elmar. Nederlands Onbekende bindwijze ... We hebben geïdentificeerd 4 identieke of soortgelijke edtions van het boek - Het Zevende Gebod; Een Sir Baldwin Mysterie - Paperback! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Michael Jecks: - Het Zevende Gebod; Een S ... Uitgeverij Elmar | Zoeken ... . 100%: Michael Jecks: - Het Zevende Gebod; Een Sir Baldwin Mysterie - Paperback (ISBN: 9789038923789) in het Nederlands, Uitgever: Elmar, Uitgeverij ... Spa...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jecks
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een Sir Baldwin mysterie - Het zevende gebod.pdf

OMSCHRIJVING

Het is het jaar 1320. Er dreigt een burgeroorlog in Engeland als Ralph of Houndeslow de stad Crediton binnenrijdt. Hem wacht een angstaanjagende taak als hoofd van de leprozerie. Niet alleen zijn de patiënten ernstig ziek, ze zijn ook verschoppelingen van de maatschappij. De burgers van Crediton worden door andere zaken in beslag genomen. De moord op goudhandelaar Godfrey of London en de aanslag op diens dochter Cecily, bijvoorbeeld. De inwoners menen al snel de schuldige gevonden te hebben, maar sir Baldwin, vrederechter, volgt andere sporen, daarbij geholpen door baljuw Simon Puttock. In zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Lees meer over sir Baldwin en Simon: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Wil je het boek lezen?Een Sir Baldwin mysterie - Het zevende gebod in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jecks. Lezen Een Sir Baldwin mysterie - Het zevende gebod Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN