De Grote Bosatlas vmbo-havo-vwo

De Grote Bosatlas vmbo-havo-vwo - Henk Leenaers | Tiliboo-afrobeat.com

...st spannende editie van De Grote Bosatlas ooit: de gloednieuwe 55e editie ... De Grote Bosatlas vmbo-havo-vwo van bestellen? ... . De vertrouwde Grote Bosatlas is volledig aangepast op het nieuwe examenprogramma havo en vwo. Meer dan duizend kaarten geheel geactualiseerd. Volledig aangepast op het nieuwe examenprogramma havo en vwo. Meer dan duizend kaarten geheel geactualiseerd. De Grote Bosatlas, 54e editie Geheel geactualiseerd en vernieuwd. De Grote Bosatlas is onlosmakelijk verbonden met het aardrijkskundeonderwijs. Maar ook thuis en op het werk heeft de atlas de status van onmisbaar na ... Athenaeum Boekhandel | De Grote Bosatlas vmbo-havo-vwo ... ... . Maar ook thuis en op het werk heeft de atlas de status van onmisbaar naslagwerk! Een naslagwerk dat zichzelf voortdurend vernieuwt en achtergronden biedt bij de actualiteit van vandaag. De Grote Bosatlas vmbo-havo-vwo wordt 35 keer aangeboden op Bookmatch. En het De Grote Bosatlas vmbo-havo-vwo boek is dit jaar al 25 keer verkoc...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Leenaers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Grote Bosatlas vmbo-havo-vwo.pdf

OMSCHRIJVING

De Grote Bosatlas, 54e editieGeheel geactualiseerd en vernieuwd. De Grote Bosatlas is onlosmakelijk verbonden met het aardrijkskundeonderwijs. Maar ook thuis en op het werk heeft de atlas de status van onmisbaar naslagwerk! Een naslagwerk dat zichzelf voortdurend vernieuwt en achtergronden biedt bij de actualiteit van vandaag. Alle bijzonderheden op een rij: - 316 pagina's, met meer dan duizend kaarten- geheel geactualiseerd - uitgebreid met talloze nieuwe kaarten, onder andere op het gebied van duurzame energie, watermanagement en klimaatverandering- aandacht voor conflictgebieden, zoals de Kaukasus, Irak, Afghanistan en Kashmir- aandacht voor economische ontwikkelingen, met veel kaarten over Brazilië, Rusland, India en China (de BRIC-landen) - verrassende achtergrondinformatie over onderwerpen als terrorismedreiging, tolerantie ten opzichte van homoseksualiteit, gebruik van mobiele telefoons, cannabisgebruik, doodstraf, landen met shariawetgeving en nog veel meer!De Grote Bosatlas 54e editie: spiegel van samenleving en de wereld.

Wil je het boek lezen?De Grote Bosatlas vmbo-havo-vwo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Leenaers. Lezen De Grote Bosatlas vmbo-havo-vwo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN