Cuba Libre!

Cuba Libre! - Damien | Tiliboo-afrobeat.com

...bre vanaf 1 juni weer open! We zijn open! Voor uw veiligheid en dat van ons personeel houden we ons uiteraard aan de Corona maatregelen van de overheid ... Hotel Restaurant Cuba Libre *** - Vijlen - Heuvelland ... ... . Wij hebben aanpassingen verricht in het restaurant en het terras waardoor we Corona proof kunnen beginnen. Cuba Libre (Cuba vrij) is een cocktailrecept waarbij cola, rum en limoensap in een longdrinksglas worden gemengd. Het is een van de populairste cocktails ter wereld. Volgens de legende werd deze mix geboren in een kroeg in Havana, de hoofdstad van Cuba, tijdens de Spaans-Amerikaanse Oorlog.Daar zou een kapitein na ... Rum and Coke - Wikipedia ... . Volgens de legende werd deze mix geboren in een kroeg in Havana, de hoofdstad van Cuba, tijdens de Spaans-Amerikaanse Oorlog.Daar zou een kapitein naar binnen zijn gewandeld en een cocktail volgens bovenstaand recept hebben besteld. Zet een Cuba Libre niet weg als een baco want je krijgt het met de Cubanen aan de stok. En anders wel met het nageslacht van de Amerikaanse soldaten die deze mix...

INFORMATIE

AUTEUR
Damien
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Cuba Libre!.pdf

OMSCHRIJVING

Na de mislukking van de invasie in de Varkensbaai op Cuba lijkt president Kennedy zich weer het bestaan van de stichting Vane te herinneren. Pandora en Chance zijn naar Cuba gestuurd om Castro te elimineren, maar niets gaat zoals voorzien.

Wil je het boek lezen?Cuba Libre! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Damien. Lezen Cuba Libre! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN