Wat een hufter!

Wat een hufter! - Bas van Stokkom | Tiliboo-afrobeat.com

...s een informele aanduiding voor iemand die zich bij herhaling niet conformeert aan de geldende sociale regels en omgangsvormen en zich daarmee schuldig maakt aan asociaal gedrag ... Wat een hufter! door Bas van Stokkom - boekhandeldouwes.nl ... .Voorbeelden van hufterig gedrag kunnen zijn: verkeersagressie, bumperkleven, met opzet geen voorrang verlenen of regelmatig geluidsoverlast veroorzaken. Hufter Hufter is een informele aanduiding voor iemand die zich bij herhaling niet conformeert aan de geldende sociale regels en omgangsvormen en zich daarmee schuldig maakt aan asociaal gedrag. Voorbeelden van hufterig gedrag kunnen zijn: bumperkleven, met opzet geen voorrang verlenen in het verkeer of regelmatig geluidsoverlast veroorzaken. Wat een hufter! 1e druk i ... Wat een hufter! - Bas van Stokkom - 9789085069041 | Bruna.nl ... . Voorbeelden van hufterig gedrag kunnen zijn: bumperkleven, met opzet geen voorrang verlenen in het verkeer of regelmatig geluidsoverlast veroorzaken. Wat een hufter! 1e druk is een boek van Bas van Stokkom uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789085069041 Nederland is in de ban van maatschappelijke kwesties die samen te vatten zijn als verhuftering. op straat, in o...

INFORMATIE

AUTEUR
Bas van Stokkom
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Wat een hufter!.pdf

OMSCHRIJVING

Wat een hufter! 1e druk is een boek van Bas van Stokkom uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789085069041 Nederland is in de ban van maatschappelijke kwesties die samen te vatten zijn als verhuftering. op straat, in openbare gebouwen, in het verkeer, bij festiviteiten en op TV:in toenemende mate hebben we te maken met verbaal en fysiek gedrag van medeburgers dat ergernis en ook angst veroorzaakt. Wat een hufter! is het eerste boek dat deze kwesties duidelijk beschrijft en analyseert. Zónder te moraliseren!Bas van Stokkom schrijft met grote regelmaat over de groeiende maatschappelijke verruwing in de openbare ruimte. In Wat een hufter! roert hij tal van onderwerpen aan, waaronder het groeiende geweld tegen de politie, asociaal verkeersgedrag, plassen en seks in het openbaar en het fenomeen van 'keihard de leukste'.Van Stokkom baseert zijn betoog op empirisch onderzoek in binnen- en buitenland en een schat aan literatuur. Wat een hufter! is een toegankelijk en goed geschreven boek over een brandende kwestie.Bas van Stokkom (1953) is socioloog en filosoof en verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij publiceerde eerder onder meer verschillende boeken op het snijvlak van filosofie, psychologie en sociologie, waaronder Beledigd in Amsterdam. Verbaal geweld tussen politie en burgers en Mondig tegen elke prijs. Het vrije woord als fetisj.

Wil je het boek lezen?Wat een hufter! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bas van Stokkom. Lezen Wat een hufter! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN