Totaalcoachen XL

Totaalcoachen XL - Jan Huijbers | Tiliboo-afrobeat.com

...achen XL is voor iedere trainer-coach, manager of docent die zijn vak serieus neemt en oprecht geïnteresseerd is in zijn sporters, collega's of leerlingen en ze wil geven wat ze nodig hebben ... Totaalcoachen XL van Jan Huijbers, Peter Murphy, Bennie ... ... . ActionType is een innovatief hulpmiddel dat inzichten biedt, die ik nog nergens anders ben tegengekomen. 'Totaalcoachen XL' geeft antwoord op al deze vragen en meer: u leert coachen met ActionType®, een unieke benadering die niet alleen inzicht verschaft in uw eigen voorkeurshandelen en dat van uw spor- ters, maar ook concrete handvatten aanreikt om hun mentale, emotionele en motorische voorkeuren zo met elkaar te verbinden dat zij op hun best kunnen zijn. Totaalcoachen XL, een rijk geïllustreerd handboek waaruit coaches en sporters een leven lang kunnen putten, staat voor een nieuwe dimensie in sportcoachen Met bijzondere bijdragen van onde ... Totaalcoachen XL - Bibliotheek.nl ... . Totaalcoachen XL, een rijk geïllustreerd handboek waaruit coaches en sporters een leven lang kunnen putten, staat voor een nieuwe dimensie in sportcoachen Met bijzondere bijdragen van onder meer An...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Huijbers
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Totaalcoachen XL.pdf

OMSCHRIJVING

Totaalcoachen XL 11e druk is een boek van Jan Huijbers uitgegeven bij Arko Sports Media BV. ISBN 9789054723493 De moderne coach is een duizendpoot. Toch is de hoofdtaak simpel: training geven en coachen. Maar hij is ook inspirator, mentor en gids van sporters. Hij is scout, stelt selecties samen en bepaalt de tac- tiek. En hij geeft leiding aan het begeleidingsteam. In welke rollen blinkt u van nature uit en welke wilt u nog ontwikkelen? En met welke coachfilosofie brengt u eenheid in deze waaier van rollen, opdat u authentiek en sturend kunt functioneren?Het is niet alleen belangrijk inzicht te krijgen in uw eigen functioneren, u zult ook uw sporters goed willen kennen. In een goed (top)sportprogramma staat de sporter immers centraal. Hoe communiceert u uw plannen en inzichten? Welke motoriek heeft uw sporter en hoe stemt u uw aanwijzingen daarop af? Hoe reageert hij op conflicten? Bij wie voert u de spanning op en bij wie neemt u die weg?Totaalcoachen XL geeft antwoord op al deze vragen en meer: u leert coachen met ActionType®, een unieke benadering die niet alleen inzicht verschaft in uw eigen voorkeurshandelen en dat van uw spor- ters, maar ook concrete handvatten aanreikt om hun mentale, emotionele en motorische voorkeuren zo met elkaar te verbinden dat zij op hun best kunnen zijn. Met ActionType levert u maatwerk aan individuele sporters en teams.Totaalcoachen XL is een rijk gei¨llustreerd handboek waaruit u een leven lang kunt putten. Een boek dat ook voor sporters een echte eyeopener is.Met bijzondere bijdragen van onder meer Anky van Grunsven, Arnold Vanderlyde, Dennis Bergkamp, Danny Heister, Gerard Kemkers, Jacco Koops, Jacco Verhaeren, Josy Verdonkschot, Pieter van den Hoogenband, Remy Reynierse, Ruben Houkes en Sjef Janssen.

Wil je het boek lezen?Totaalcoachen XL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Huijbers. Lezen Totaalcoachen XL Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN