Schaatsenrijden

Schaatsenrijden - Marnix Koolhaas | Tiliboo-afrobeat.com

...tsenrijder of ookwel poelschaatsenrijder (Gerris lacustris) is een insect uit de familie schaatsenrijders (Gerridae) ... SeniorPlaza | Schaatsenrijden - SeniorPlaza ... . De soort werd voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Carolus Linnaeus in 1767. In Nederland komen nog zeven andere soorten voor die echter minder algemeen zijn en er meestal sterk op lijken.. Uiterlijke kenmerken. Het lichaam is erg smal, met vaak kleine ... Schaatsenrijden, wie doet mee Schaatsenrijden, een en twee Van links naar rechts en in de maat Kijk eens hoe fijn dat gaat Kris kras, krisse de kras Ik wou dat het altijd winter was Kris kras, krisse de kras Ik wou dat het altijd winter was. Bronvermelding. Tekst en muziek: — Uitgebracht op: — Schaatsenrijder De meest voorkomende schaatsenri ... Kinderliedje Schaatsenrijden ... . Bronvermelding. Tekst en muziek: — Uitgebracht op: — Schaatsenrijder De meest voorkomende schaatsenri...

INFORMATIE

AUTEUR
Marnix Koolhaas
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Schaatsenrijden.pdf

OMSCHRIJVING

Prominent schaatskenner Marnix Koolhaas duikt in de historie van een van onze meest geliefde sporten. Zowel in Nederland als tot ver over onze landgrens bezit het schaatsen een ongekend veelzijdige geschiedenis. Via een vijftigtal rijk geïllustreerde verhalen neemt Koolhaas de lezer mee op een verrassende tocht. Verhalen over de schaatsers in de schilderijen van Jeroen Bosch en Hendrick Avercamp, over de meest afgelegen ijsbaan ter wereld op het eilandje Tristan da Cunha, over een gevecht op leven en dood tussen schaatsers en tangoliefhebbers in Argentinië, over Ard & Keessie, over liefde en dood op het ijs, over schaatsen op zondag, over Sonja Henie en nog veel meer.Een uniek, onmisbaar boek voor iedere schaatsliefhebber.

Wil je het boek lezen?Schaatsenrijden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marnix Koolhaas. Lezen Schaatsenrijden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN