Pendergast thriller 1 - De vloek van het oerwoud

Pendergast thriller 1 - De vloek van het oerwoud - Preston & Child | Tiliboo-afrobeat.com

...ek van het oerwoud bestaat, afgezien van de inleiding, uit vier delen ... Dodenboek, Preston & Child - Ebook - 9789021018607 | AKO ... ... . In een groot deel van de eerste twee, waarin overigens wel een aantal moorden wordt gepleegd, gaat het vooral over de werkzaamheden die de medewerkers van het museum verrichten. Interessant, maar te uitgebreid waardoor het verhaal te langdradig wordt. Geschreven bij Pendergast thriller 1 - De vloek van het oerwoud. Ik had al veel over het schrijvers duo gehoord en ben na positieve reacties hier en daar bij het eerste deel van de Pendergast-serie gestart. Wauw wat een verhaal zeg. Er zit bijna alles in wat je nodig hebt v ... De boeken van Preston & Child op volgorde ... ... . Wauw wat een verhaal zeg. Er zit bijna alles in wat je nodig hebt voor een goede thriller. De vloek van het oerwoud. Er sluipt iets door de stoffige gangen en galmende zalen van het wereldberoemde Natural History Museum in New York. Er worden gruwelijke moorden gepleegd. Zijn de fossiele dinosaurusbotten tot leven gekomen? Zijn de geruch...

INFORMATIE

AUTEUR
Preston & Child
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Pendergast thriller 1 - De vloek van het oerwoud.pdf

OMSCHRIJVING

Er sluipt iets door de stoffige gangen en galmende zalen van het wereldberoemde Natural History Museum in New York. Er worden gruwelijke moorden gepleegd. Zijn de fossiele dinosaurusbotten tot leven gekomen? Zijn de geruchten over een monster waar? Antropologe Margot Green ontdekt een verband tussen de moorden, een mislukte Amazone-expeditie en een vreemd afgodsbeeld dat al jaren in de donkere kelders van het museum ligt. Maar kan Margot voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen, wanneer het zwarte hart van het oerwoud niets vergeet?

Wil je het boek lezen?Pendergast thriller 1 - De vloek van het oerwoud in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Preston & Child. Lezen Pendergast thriller 1 - De vloek van het oerwoud Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN