Nederlands als 2e taal in het basisonderwijs

Nederlands als 2e taal in het basisonderwijs - F. Kuiken | Tiliboo-afrobeat.com

...nds als tweede taal in het basisonderwijs 3e druk is een boek van F ... Nederlands als tweede taal in het basisonderwijs - NL ... ... . Kuiken uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006955231 Voor een groot aantal kinderen dat naar de basisschool gaat, is Nederlands niet hun eerste taal. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Nederlands als tweede taal in het basisonderwijs, geschreven door Jeanne Kurvers. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Nederlands als tweede taal, NT2, Tweede taal ... Vind nederlands als tweede taal in het basisonderwijs op ... ... . Denk aan uitleg over Nederlands als tweede taal, NT2, Tweede taal, Nederlands, Tweedetaalverwerving, leerjaar 3, samenvatting & Anne Vermeer. Wanneer leerlingen Nederlands als tweede taal leren (NT2) is het belangrijk dat leerkrachten en ouders de opbouw van woordenschat in zowel de eerste als in de tweede taal maximaal ondersteunen. Geanimeer...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Kuiken
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Nederlands als 2e taal in het basisonderwijs.pdf

OMSCHRIJVING

Nederlands als tweede taal in het basisonderwijs 3e druk is een boek van F. Kuiken uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006955231 Voor een groot aantal kinderen dat naar de basisschool gaat, is Nederlands niet hun eerste taal. Zij moeten zich die taal juist in die jaren eigen maken. Maar, het verwerven van een tweede taal vereist specifieke deskundigheid van hun leerkracht. Dit handboek geeft inzicht in het proces van tweedetaal-verwerving, in het bijzonder van het Nederlands als tweede taal. Bovendien besteden de auteurs, deskundigen op het terrein, aandacht aan beproefde werk- en oefenvormen waarmee leerkrachten de verwerving van het Nederlands als tweede taal kunnen stimuleren. 'Nederlands als tweede taal in het basisonderwijs' is geschreven voor studenten aan de lerarenopleiding basisonderwijs (pabo) en voor leerkrachten in het basisonderwijs. De tekst kan zowel in groepsverband als individueel doorgenomen worden. In de tekst zijn vragen en opdrachten opgenomen. Elk hoofdstuk bevat een zelftoets en een lijst met verwijzingen waarmee de lezer meer over een bepaald onderwerp te weten kan komen. Daarmee is 'Nederlands als tweede taal in het basisonderwijs' een uitstekend hulpmiddel om de didactiek van het onderwijs in Nederlands als tweede taal in de vingers te krijgen.

Wil je het boek lezen?Nederlands als 2e taal in het basisonderwijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Kuiken. Lezen Nederlands als 2e taal in het basisonderwijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN