Kwaliteit van dienstverlening

Kwaliteit van dienstverlening - S. Boomsma | Tiliboo-afrobeat.com

...it van dienstverlening (Hardcover). Sinds haar eerste verschijnen in 1987 vindt dit boek over de specifieke kenmerken van kwaliteit in de ... Kwaliteitsmanagementsysteem | Systemen die kwaliteit ... ... ... Met kwaliteitsmanagement en -zorg kun je de kwaliteit van jouw organisatie en dienstverlening verbeteren. Niet alleen van je producten, diensten, processen en systemen. Maar kwaliteitsmanagement wil ook een boost geven aan je medewerkers, leidinggevenden en niet te vergeten kennis. En dat niet eenmalig, maar structureel. 'Kwaliteit van dienstverlening' door S. Boomsma, A. van Borrendam - Onze prijs: €54,50 - Vand ... SERVQUAL-model - Wikipedia ... . En dat niet eenmalig, maar structureel. 'Kwaliteit van dienstverlening' door S. Boomsma, A. van Borrendam - Onze prijs: €54,50 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis waargenomen kwaliteit van dienstverlening afhangt van verandemingen in de concrete attributen zodat het beschikbare budget voom kwaliteitsvembetering optiinnal ingezetkan worden. Informatie dienst dus op de eerste plants concreet en kwantitatiefte zijn. In deze fase gnat de manager ook taakstellend te werk. De in fase 1 gekozen stma...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Boomsma
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kwaliteit van dienstverlening.pdf

OMSCHRIJVING

Kwaliteit van dienstverlening 4e druk is een boek van S. Boomsma uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789462760677 Uw organisatie kan zich onderscheiden door een klantgerichte dienstverlening. Een continue optimalisering van de kwaliteit van de totale dienstverlening is dan wel noodzakelijk. Kwaliteit van dienstverlening is bedoeld voor iedere manager die dit inziet en die hier ook werk van wil maken.Klantgerichtheid is het centrale thema in dit standaardwerk. Het slaat een brug tussen marketing, kwaliteit en management door het persoonlijke aspect in dienstverlening te benadrukken. Want dienstverlening is en blijft mensenwerk.Wat is de betekenis van kwaliteit voor een dienstverlenende organisatie? Antwoord hierop krijgt u in deel I. Het kwaliteitsbegrip en de specifieke kenmerken van dienstenkwaliteit worden in dit deel behandeld. Het meetbaar maken van dienstenkwaliteit staat centraal in deel II. Medewerkersonderzoek, klantenonderonderzoek en de diensten balanced scorecard komen hier uitgebreid aan de orde. Het laatste deel behandelt de managementimplicaties. Hoe kunt u kwaliteitsmanagement toepassen en wat betekent dit voor de organisatie?In deze vierde druk wordt uiteraard ook ingegaan op de recente wijzigingen van ISO 9001:2000 en in het INK-managementmodel. Ontwikkelingen die niet alleen kwaliteitsmanagers aangaan. Kwaliteit is een algemene verantwoordelijkheid van het topmanagement. Kwaliteit van dienstverlening is hiermee onmisbaar voor iedere manager die serieus werk wil maken van klantgerichtheid binnen zijn organisatie. Profit of non-profit.

Wil je het boek lezen?Kwaliteit van dienstverlening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Boomsma. Lezen Kwaliteit van dienstverlening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN