International marketing

International marketing - Svend Hollensen | Tiliboo-afrobeat.com

... the International Marketing is to undertake the marketing activities in more than one nation ... International Marketing - duties, benefits ... . It is often called as Global Marketing, i.e. designing the marketing mix (viz. Product, price, place, promotion) worldwide and customizing it according to the preferences of different nation people.. The foremost decision that any company has to make is whether to go international or not, the ... International marketing 1e druk is een boek van Svend Hollensen uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043018364 In Internationale marketing komen alle aspecten van exportmanagement ... Vacatures voor International Marketing Manager in ... ... .V.. ISBN 9789043018364 In Internationale marketing komen alle aspecten van exportmanagement aan bod. Het boek schept een volledig en helder beeld van de beslissingen die bedrijven nemen om met succes internationale markten te betreden. Internationale marketing Bedrijven die zich slechts op Nederland richten, lopen wellicht veel winst mis. Ten slotte is de...

INFORMATIE

AUTEUR
Svend Hollensen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
International marketing.pdf

OMSCHRIJVING

International marketing 1e druk is een boek van Svend Hollensen uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043018364 In Internationale marketing komen alle aspecten van exportmanagement aan bod. Het boek schept een volledig en helder beeld van de beslissingen die bedrijven nemen om met succes internationale markten te betreden. Het onderwerp wordt besproken aan de hand van de vijf belangrijkste onderdelen van het traject: - de beslissing tot internationaliseren - welke markten te betreden - de keuze voor strategie├źn die daartoe gehanteerd worden - het ontwerpen van het exportplan - de toepassing van dit plan Door dit traject van beslissingen te volgen biedt Internationale marketing een compleet overzicht van het vakgebied exportmanagement. Met zowel lokale als internationale voorbeelden, actuele cases, vragen en opdrachten is er bovendien een goede balans tussen theorie en praktijk. Internationale marketing is door de toegankelijke schrijfstijl en aansprekende voorbeelden zeer geschikt voor studenten in het hoger onderwijs. Op de bijbehorende website www.pearsoneducation.nl/hollensen zijn per hoofdstuk meerkeuzevragen te vinden waarmee de student zelf zijn kennis kan toetsen. Daarnaast worden er extra cases aangeboden. Svend Hollensen is als docent Internationale Marketing verbonden aan de Universiteit van Zuid-Denemarken. Daarnaast is hij gastdocent aan de London Metropolitan University. De Nederlandse bewerking is verzorgd door Hans Engbers en Angelo Mulder. Hans Engbers is als docent Internationale Marketing verbonden aan de Saxion Hogeschool Enschede. Angelo Mulder is werkzaam als innovatieadviseur bij Syntens. Daarnaast doceert hij aan de Academie voor Deeltijd van de Avans Hogeschool te Breda.

Wil je het boek lezen?International marketing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Svend Hollensen. Lezen International marketing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN