Gun Baby Gun. Een bloedige tocht door de wereld van het vuurwapen

Gun Baby Gun. Een bloedige tocht door de wereld van het vuurwapen - Iain Overton | Tiliboo-afrobeat.com

...by Gun. Een bloedige tocht door de wereld van het vuurwapen (Paperback) ... Gun Baby Gun: een bloedige tocht door de wereld van het ... ... . Elke zestig seconden wordt er ergens ter wereld iemand neergeschoten. Op... Gun Baby Gun: een bloedige tocht door de wereld van het vuurwapen: Amazon.es: Iain Overton, René Van Veen: Libros en idiomas extranjeros Gun Baby Gun book. Read 33 reviews from the world's largest community for readers. Er zijn plekken in de wereld waar je makkelijker een vuurwapen krijgt ... Iain Overton Gun baby gun. een bloedige tocht door de wereld van he ... Gun Baby Gun - vanstockum.nl ... ... Iain Overton Gun baby gun. een bloedige tocht door de wereld van het ... , vuurwapens, Krijgskunde, Vuurwapens Taal Nederlands Ook beschikbaar als E-book Meer informatie Uitgever Ui...

INFORMATIE

AUTEUR
Iain Overton
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Gun Baby Gun. Een bloedige tocht door de wereld van het vuurwapen.pdf

OMSCHRIJVING

Elke zestig seconden wordt er ergens ter wereld iemand neergeschoten. Op veel plaatsen zijn meer wapens dan er mensen zijn om op te schieten. Wereldwijd zijn er meer dan een miljard vuurwapens in omloop en twaalf miljard kogels. Dat zijn twee kogels per persoon op onze aarde. Er sterven jaarlijks vijfhonderdduizend mensen door vuurwapengeweld.De meermalen onderscheiden onderzoeksjournalist Iain Overton neemt de lezer mee op een onthullende en schokkende reis over de wereld. Hij ontmoet Salvadoraanse leden van gangs, opleiders tot scherpschutters in Israël, Zuid-Afrikaanse artsen die dagelijks te maken hebben met de gevolgen van schietpartijen, en vele anderen. Hij laat de harde realiteit zien van de wereldwijde wapenhandel en de gevolgen daarvan. Wapens hebben onvoorstelbaar veel impact op de wereld. Niet alleen op degenen die ermee schieten of beschoten worden, maar op ons allemaal.

Wil je het boek lezen?Gun Baby Gun. Een bloedige tocht door de wereld van het vuurwapen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iain Overton. Lezen Gun Baby Gun. Een bloedige tocht door de wereld van het vuurwapen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN