Excel VBA voor professionals, 2e editie

Excel VBA voor professionals, 2e editie - Wim de Groot | Tiliboo-afrobeat.com

...A voor professionals, 2e editie (Paperback) ... PDF Download Toneellezen - Een slang in de klas? ... . VBA is de programmeertaal waarin macro's worden geschreven. Als u macro's aan Excel toevoegt, maakt... Het Complete Boek: Excel VBA voor professionals, 2e editie VBA is de programmeertaal waarin macro s worden geschreven. Als u macro s aan Excel toevoegt maakt u het werk gemakkelijker en gebruikt u veel meer mogelijkheden van Excel. Met VBA (Visual Basic for Applications) kunt u vaak voorkomende handelingen automatiseren... Excel VBA voor professionals, Tweede ed ... Excel Tekst en Uitleg - Wim de Groot legt Excel gewoon uit ... ... ... Excel VBA voor professionals, Tweede editie Dit vijfsterren naslagwerk is geschikt voor de Excel-versies 2007, 2010, 2013 en 2016. De Eerste editie stond na het verschijnen direct in de Top 10 van boekensite comcol.nl en bleef ruim een jaar in de Top 100. 'Het Complete Boek: Excel voor professionals 3e edi...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim de Groot
DIMENSIE
8,6 MB
BESTANDSNAAM
Excel VBA voor professionals, 2e editie.pdf

OMSCHRIJVING

VBA is de programmeertaal waarin macro's worden geschreven. Als u macro's aan Excel toevoegt, maakt u het werk gemakkelijker en gebruikt u veel meer mogelijkheden van Excel. Met VBA (Visual Basic for Applications) kunt u vaak voorkomende handelingen automatiseren en dus sneller uitvoeren. Ook kunt u daarmee eigen rekenfuncties schrijven en dialoogvensters ontwerpen, waardoor u Excel nog krachtiger en veelzijdiger maakt. Met dit boek leert u VBA gebruiken in Excel. De principes van het programmeren worden stap voor stap uitgelegd, zodat u niet alleen leert wat u moet doen, maar vooral waarom het zo werkt. Zo kunt u de 450 voorbeelden van macro's en 40 zelfgeschreven functies in dit boek eenvoudig aanpassen voor uw eigen werk.Nadat in het eerste hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u een macro opneemt, gaat het boek de diepte in. Behandeld wordt onder meer:Macrocode bewerken met de Visual Basic EditorOmgaan met objecten, eigenschappen, methoden en argumentenWerken met variabelen, constanten en arraysBeslissen met If...Then en Select CaseHerhalen met For...Next en Do...LoopZelfstartende macro's makenBericht- en invoervensters makenDialoogvensters maken met alle beschikbare bouwstenenProgrammeren met rekenfuncties van VBA en van ExcelWerken met functies voor tekst, datum en tijdEigen rekenfuncties schrijvenGrafieken makenSamenwerken met WordEen woordenlijst Nederlands-Engels met alle besproken tabs, knoppen, menuopdrachten en foutmeldingen maakt dit boek geschikt voor wie met Excel in het Engels werkt.Dit boek richt zich op Excel 2007 tot en met 2016.Op de website www.vbauitleg.nl vindt u honderd bestanden met de code van besproken voorbeelden.

Wil je het boek lezen?Excel VBA voor professionals, 2e editie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim de Groot. Lezen Excel VBA voor professionals, 2e editie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN