Een Kennismaking Met De Middeleeuwse Wereld

Een Kennismaking Met De Middeleeuwse Wereld - István Bejczy | Tiliboo-afrobeat.com

...nismaking met de middeleeuwse wereld 2e druk is een boek van I ... Monarchieën in Europa - Wikipedia ... . Bejczy uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789062834518 Veel van onze tradities hebben hun wortels in de Middeleeuwen. Zo ontstonden in deze tijd de literatuur in de volkstaal, de universiteit, de parlementaire vertegenwoordiging en de boekdrukkunst. Bestel 'Een kennismaking met de middeleeuwse wereld' vanaf € 29.50 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Veel van onze tradities hebben hun wortels in de Middeleeuwen. Zo ontstonden in deze tijd de volkstalige literatuur, de uni ... Samenvatting 'een kennismaking met de middeleeuwse wereld ... ... . Zo ontstonden in deze tijd de volkstalige literatuur, de universiteit, de parlementaire vertegenwoordiging en de boekdrukkunst. In Een kennismaking met de middeleeuwse wereld geeft de auteur een overzicht van dit tijdperk. Het overzicht begint bij de volksverhuizingen in de vijfde eeuw en l...

INFORMATIE

AUTEUR
István Bejczy
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een Kennismaking Met De Middeleeuwse Wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek bestaat uit vijf hoofdstukken. In elk hoofdstuk vormt de politieke geschiedenis het vertrekpunt. Vervolgens komen sociaal economische en culturele onderwerpen uitgebreid aan bod. Landbouw, nijverheid en handel worden besproken naast godsdienst, intellectuele geschiedenis en literatuur. Acter in het boek is een glossarium opgenomen. Hierin staat de uitleg van de vakermen en andere begrippen die in het boek voorkomen. Ook staan achter in het boek overzichtelijke lijsten van pausen en koningen van Frankrijk, Duitsland en Engeland die in de Middeleeuwen hebben geregeerd.

Wil je het boek lezen?Een Kennismaking Met De Middeleeuwse Wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur István Bejczy. Lezen Een Kennismaking Met De Middeleeuwse Wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN