Boekhouden geboekstaafd 3 OB

Boekhouden geboekstaafd 3 OB - Yvonne van de Voort | Tiliboo-afrobeat.com

...uden geboekstaafd 3 (Hardcover). "Boekhouden geboekstaafd 3 bestaat uit vier delen ... Boekhouden geboekstaafd 1 - Noordhoff ... . Het eerste deel bespreekt boekhouding en verslaggeving In het... 9789001846022 Boekhouden geboekstaafd 3 OB koop je vanaf 36.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Boekhouden Geboekstaafd 3 Ob Het boek Boekhouden Geboekstaafd 3 Ob is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Boekhouden Geboekstaafd 3 Ob" is nieuw te koop vanaf € 56,95 bij Bol.com. Boekhouden geboekstaafd 3 OB 8e druk is een boek van Y.R.P. van de Voort uit ... PDF Boekhouden geboekstaafd 3 Uitwerkingen voor studenten ... .com. Boekhouden geboekstaafd 3 OB 8e druk is een boek van Y.R.P. van de Voort uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers. ISBN 9789001846022. Boekhouden geboekstaafd 1 is opgebouwd uit drie delen. In het eerste deel wordt het boekhoudkundige basismodel toegepast op de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne van de Voort
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Boekhouden geboekstaafd 3 OB.pdf

OMSCHRIJVING

Boekhouden geboekstaafd 3 OB 8e druk is een boek van Y.R.P. van de Voort uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers. ISBN 9789001846022 Boekhouden geboekstaafd 1 is opgebouwd uit drie delen. In het eerste deel wordt het boekhoudkundige basismodel toegepast op de handelsonderneming. Het tweede deel laat zien hoe bedrijfsprocessen boekhoudkundig worden verwerkt om het perioderesultaat te bepalen. Het laatste deel behandelt boekingen in verband met de financiering van de bedrijfsactiviteiten. Vanaf het begin wordt, zoveel mogelijk programmatuuronafhankelijk, aandacht geschonken aan de geautomatiseerde gegevensverwerking. De illustratieve Excelmodellen, uitgebreide vaktermenlijsten, treffende voorbeelden en de prettige schrijfstijl maken dit een toegankelijk kennismaking. Daarnaast zijn er veel oefenvragen beschikbaar om nog beter vat te krijgen op de theorie. Boekhouden geboekstaafd 1 is geschikt voor de propedeuse- en hoofdfase van opleidingen als Bedrijfseconomie en Accountancy.Op de ondersteunende website vinden studenten interactieve toetsvragen, Excel-werkbladen, video’s met uitleg en een begrippentrainer. Voor docenten staan er o.a. PowerPoints en Toets-op-Maat.

Wil je het boek lezen?Boekhouden geboekstaafd 3 OB in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne van de Voort. Lezen Boekhouden geboekstaafd 3 OB Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN