Basiscursus SEO & html5

Basiscursus SEO & html5 - Marco Sanders | Tiliboo-afrobeat.com

...ursus SEO & html5 (Paperback). De basis voor jouw succes!SEO is een lastig gegeven ... Basiscursus SEO & HTML5 - Frankwatching Boeken ... . Iedere nieuwe technologische ontwikkeling, zoals de opkomst... Dit boek maakt u bewust van de uitdagingen en mogelijkheden van HTML5 vanuit een SEO-perspectief. Het is een uitgebreide checklist om uw website SEO-proof te maken, nu en in de toekomst. 'Basiscursus SEO & HTML5' door Marco Sanders, Erik Verhaar, Marijn Ophorst - Onze prijs: €9,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Basiscursus SEO en HTML5 - Marco Sanders, Marijn. 15 15 x gezien 2 2 x bewaard sinds 18 apr. '19, ... Basiscursus SEO en HTML5 - studentsmedia.nl - Groot aanbod ... ... . 15 15 x gezien 2 2 x bewaard sinds 18 apr. '19,...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Sanders
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Basiscursus SEO & html5.pdf

OMSCHRIJVING

De basis voor jouw succes!SEO is een lastig gegeven. Iedere nieuwe technologische ontwikkeling, zoals de opkomst van sociale media en HTML5, brengt nieuwe mogelijkheden en valkuilen voor de vindbaarheid van jouw website met zich mee. HTML5 is al aan een onstuitbare opmars begonnen, en zal de webstandaarden opnieuw definiëren. Dit boek zorgt ervoor dat je jezelf bewust wordt van de uitdagingen en mogelijkheden van HTML5 vanuit een SEO-perspectief. Het is een uitgebreide checklist om uw website SEO-proof te maken, nu en in de toekomst. Hoe bereid je je voor op de komst van HTML5? Hoe ga je om met verouderde webtechnieken als Flash en frames? Waarop moet je letten bij CMS-systemen als Wordpress? Waarom houdt Google meer van de webshop van je concurrent dan van die van jou? In dit boek vind je alle antwoorden, in handige action steps, checklists en stappenplannen. Marco Sanders (1968) werd in 2005 hoofdredacteur van het Web Succes Magazine. Sindsdien heeft hij zijn kennis van websites en zoekmachines steeds verder uitgebreid door zelf websites op te zetten en continu de ontwikkelingen in de markt te blijven volgen. Momenteel is hij copywriter en SEO- en communicatieadviseur.Erik Verhaar (1979) werkt als creatieve contentspecialist onder de bedrijfsnaam The Reception Game.Marijn Ophorst (1978) is eigenaar van Sensi Media, een internetbedrijf gespecialiseerd in HTML5 en interactieve websites.

Wil je het boek lezen?Basiscursus SEO & html5 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Sanders. Lezen Basiscursus SEO & html5 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN