Als Ik Jou Toch Niet Had

Als Ik Jou Toch Niet Had - Agnes Verbiest | Tiliboo-afrobeat.com

... Jou Toch Niet Had 1e druk is een boek van Agnes Verbiest uitgegeven bij Uitgeverij Contact ... ALS IK JOU TOCH NIET HAD! - Stapelgek Academy | Online ... ... . ISBN 9789025427016 Omgaan met complimenten behoort tot de meest onderschatte en tegelijk ook meest intrigerende vormen van communicatie. Zowel het uitdelen als het ontvangen van complimenten is omgeven met drempels en valkuilen. 'Als ik jou toch niet had'…..het klinkt als een lief compliment en zo had Olivier het natuurlijk ook bedoeld. Maar zo pril als onze relatie was, zo groot kwamen deze woorden bij mij binnen. 'Als ik j ... als ik jou toch niet had... - Gedichten-Freaks.nl ... . Maar zo pril als onze relatie was, zo groot kwamen deze woorden bij mij binnen. 'Als ik jou toch niet had'…..gaf mij het gevoel dat ik de uitverkorene was. De ware. De enige. Op zich natuurlijk heel romantisch, lief en fijn. Als ik jou toch niet had (Paperback). Dit product is Nieuw. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds o...

INFORMATIE

AUTEUR
Agnes Verbiest
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Als Ik Jou Toch Niet Had.pdf

OMSCHRIJVING

Als Ik Jou Toch Niet Had 1e druk is een boek van Agnes Verbiest uitgegeven bij Uitgeverij Contact. ISBN 9789025427016 Omgaan met complimenten behoort tot de meest onderschatte en tegelijk ook meest intrigerende vormen van communicatie. Zowel het uitdelen als het ontvangen van complimenten is omgeven met drempels en valkuilen. Er kan hevig naar een compliment worden verlangd en het compliment kan ook heel goed dienen om bij mensen iets te bereiken. In Als ik jou toch niet had beschrijft Agnes Verbiest op een grondige maar erg plezierige manier (ja, dank u) de verschillende vormen van complimenten, en de rol die ze spelen in communicatie. Het boek staat vol met grappige, herkenbare voorbeelden en zelfs met nuttige tips die men kan inzetten om wederzijds begrip te vergroten. Als ik jou toch niet had: even praktisch als verrassend!

Wil je het boek lezen?Als Ik Jou Toch Niet Had in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agnes Verbiest. Lezen Als Ik Jou Toch Niet Had Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN