Spreken over de grens

Spreken over de grens - Diverse auteurs | Tiliboo-afrobeat.com

...ing naar de onkenbare God is het thema van negen essays, die de mogelijkheden in kaart brengen om op een passende manier over de andere zijde van de grens te spreken ... Spreekt u ook een aardig woordje over de grens? - Blog ... ... . Of juist te zwijgen. Dit is een uitgave van Uitgeverij Sjibbolet. Met bijdragen van Inigo Bocken, Désanne van Brederode, Marc De Kesel, Michiel ter Horst, Andrew Louth ... De beweging naar de onkenbare God is het thema van negen essays, die de mogelijkheden in kaart brengen om op een passende manier over de andere zijde van de grens te spreken. Of juist te zwijgen. Dit is een uitgave van Uitgeverij Sjibbolet. Met bijdragen van Inigo Bocken, Désanne van Brederode, Marc De Kesel, Michiel ter Horst, Andrew ... Spreken over de grens | Schomakers | 9789491110313 | Boom ... ... . Of juist te zwijgen. Dit is een uitgave van Uitgeverij Sjibbolet. Met bijdragen van Inigo Bocken, Désanne van Brederode, Marc De Kesel, Michiel ter Horst, Andrew Louth ... Spreken over de grens is wat dat laatste betreft onverbiddelijk. Het heeft over het algemeen een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Spreken over de grens.pdf

OMSCHRIJVING

Reeks Sjibbolet Filosofie Dionysius de Areopagiet is een van de meest fascinerende, maar ook meest raadselachtige denkers uit de geschiedenis. Hij opereerde op de grensvlakken van theologie en filosofie, van christendom en platonisme, van literatuur en betoog, en koos daarbij aan het eind van de 5de eeuw na Christus het perspectief van Dionysius, die zich in Handelingen door Paulus op het spoor van de onkenbare God had laten zetten. Dionysius onderzoekt de ondoordringbaarheid van de grens tussen woord en God, tussen mens en God, waarbij hij uitgaat van een waaier van benaderingen, openbaring, theologie (of filosofie), spiritualiteit en mystieke ervaring. Zoals hij zijn identiteit niet prijsgeeft, onthoudt hij ons een ondubbelzinnig antwoord over de vraag naar de grens. De beweging naar de onkenbare God is het thema van negen essays, die de mogelijkheden in kaart brengen om op een passende manier over de andere zijde van de grens te spreken. Of juist te zwijgen. Dit is een uitgave van Uitgeverij Sjibbolet.Met bijdragen van Inigo Bocken, Désanne van Brederode, Marc De Kesel, Michiel ter Horst, Andrew Louth, Rico Sneller, Ben Schomakers, Carlos Steel & Rudi te Velde.

Wil je het boek lezen?Spreken over de grens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Spreken over de grens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN