Praktijkboek Crisisinterventie

Praktijkboek Crisisinterventie - Flip Jan van Oenen | Tiliboo-afrobeat.com

...en hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe ... Praktijkboek Crisisinterventie, Clemens Bernardt ... ... . Praktijkboek crisisinterventie 1e druk is een boek van F.J. van Oenen uitgegeven bij Tijdstroom. ISBN 9789058981189 Dit boek is een praktijkgids voor behandelaren in de GGZ die zich (regelmatig) geconfronteerd zien met crisissituaties. Koop Praktijkboek Crisisinterventie van Oenen, Flip Jan van met ISBN 9789024432165. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Praktijkboek crisisinterventie ... Praktijkboek Crisisinterventie - Flip Jan van Oenen ... ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Praktijkboek crisisinterventie van Flip Jan van Oenen, Clemens Bernardt, Louk van der Post, 9789058981189 voor € 64,05 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Praktijkboek 'Crisisinterventie'!!! Deel 1: Achtergronden en principes:!! Theoretisch model: SSKK-mode...

INFORMATIE

AUTEUR
Flip Jan van Oenen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkboek Crisisinterventie.pdf

OMSCHRIJVING

Praktijkgids over crisissituatiesDit boek is een praktijkgids voor behandelaren in de ggz die zich (regelmatig) geconfronteerd zien met crisissituaties. Het kan hierbij gaan om situaties waarbij de cliënt zich in een crisistoestand aanmeldt, maar ook om situaties waar de crisis tijdens een behandeling ontstaat. Onder hoge druk tot een behandelinterventie komenDe auteurs beschrijven hoe de hulpverlener in hogedruksituaties tot een behandelinterventie kan komen die zowel qua vorm als qua inhoud maximale kans op verandering biedt. De aanpak richt zich niet alleen op het hanteerbaar maken van de actuele crisissituatie ('blussen'), maar ook op het optimaliseren van de behandelrelatie en het genereren van een (nieuw) behandelperspectief. Methodieken voor optimale behandelinterventies Het boek biedt, naast een theoretisch raamwerk, vele praktische handvatten voor het ontwikkelen van optimale behandelinterventies. De beschreven methodieken zijn ontwikkeld door de auteurs tijdens hun werk in het Acuut Behandelteam van Jellink Mentrum te Amsterdam, een team dat zich sinds 1984 toelegt op spoedeisende psychiatrie, crisisinterventie en kortdurende behandeling. Voor wie?Dit maakt het tot een onmisbare hulp voor psychiaters, psychotherapeuten, sociaal-psychiatrisch verpleegkundigen en (huis) artsen bij het hanteren van hoogoplopende, moeilijke of machteloosmakende behandelsituaties.

Wil je het boek lezen?Praktijkboek Crisisinterventie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Flip Jan van Oenen. Lezen Praktijkboek Crisisinterventie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN