Hopsa heisasa

Hopsa heisasa - Herman Broekhuizen | Tiliboo-afrobeat.com

...heisasa, 't Is in de maand van Mei, ja, ja ... Hopsa Heisasa - musicallin.nl ... . Rooie neuzen zijn verdwenen, Dooie vingers, prikkeltenen, Al dat kil en koud verdriet Heb je in de Meimaand niet. Hopsa, heisasa, 't Is in de maand van Mei. Hopsa, heisasa, 't Is in de maand van Mei, ja, ja. Weg met dikke winterjassen, Weg met mutsen, wollen dassen, Moortje heeft zijn werk gedaan, Hopsa Heisasa Dat geldt zeker voor het lied Hopsa Heisasa. Het lied bezingt allerlei winterse ongem ... Hopsa heisasa | 9-10 jaar | 7-8 jaar | eenstemmig ... ... . Het lied bezingt allerlei winterse ongemakken. Rooie neuzen, prikkeltenen, koude, winterjassen, mutsen en dassen, het is tijd om dat allemaal achter je te laten, de lente breekt aan. Het belooft een mooie meimaand te worden. Hopsa heisasa. 0. Vind je dit lied ook zo handig? Om je deze site gratis te kunnen aanbieden en te laten delen hebben we jouw steun hard nodig. Help ons mee, doe vandaag ook een donatie via iDeal. Cursussen, inspiratiedagen, atelier...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Broekhuizen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hopsa heisasa.pdf

OMSCHRIJVING

Hopsa heisasa 1e druk is een boek van Herman Broekhuizen uitgegeven bij Nino. ISBN 9789085605867 Liedjes over de seizoenen komen ieder jaar weer terug. In deze uitgave is een mooie verzameling opgenomen die op veel peuterspeelzalen en kinderdagverblijven wordt gezongen. Liedjes over bloemen die weer gaan bloeien, lekker buiten spelen en in de golven springen. Dan waait de wind ineens over de bladzijden, wordt er druk gespetterd in plassen en is het winter met sneeuw en brandende kaarsjes.Ben je de melodie van een liedje vergeten? Die is snel terug te horen op de cd achter in het boek. In een rustig tempo zingt Saskia Koning door de seizoenen begeleid door stemmig gitaarspel.Samen kijken naar de tekeningen , meezingen , luisteren, dansen en bewegen, alles is mogelijk. Met deze bundel zing en speel je het hele jaar door, thuis en in de opvang.

Wil je het boek lezen?Hopsa heisasa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Broekhuizen. Lezen Hopsa heisasa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN