Dooi

Dooi - Rascha Peper | Tiliboo-afrobeat.com

...lag Nederlands Dooi door Rascha Peper door een scholier | 4e klas havo | 13 jaar geleden 6,8 ... Wat is de eerste dooi van de koude oorlog? - GoeieVraag ... . Boekverslag Nederlands Dooi door Rascha Peper door een scholier | 4e klas vwo | 13 jaar geleden 7,6. Toon meer ... dooi dooi zelfst.naamw. het smelten van ijs, sneeuw of andere bevroren zaken Bron: WikiWoordenboek. SpellingCorrect gespeld: 'dooi ' komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Deze woorden beginnen met dooi: dooide dooiden dooie... Dooi houdt de toestand in wanneer ... Wat is de betekenis van Dooi - Ensie ... . Deze woorden beginnen met dooi: dooide dooiden dooie... Dooi houdt de toestand in wanneer de luchttemperatuur - vlak na een vorstperiode - boven nul komt. Het begrip wordt alleen gebruikt tot ongeveer één etmaal na het einde van de vorst. Eventueel wordt de dag daarna nog ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Rascha Peper
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Dooi.pdf

OMSCHRIJVING

Wekenlang zit Ruben Saarloos met zijn woonschip vastgevroren in het IJsselmeer. Zijn gedwongen isolement maakt hem nog somberder en norser dan hij normaal gesproken al is. Dan krijgt hij bezoek van een mysterieuze schaatsster. Wat richt deze zwijgzame, roodharige vrouw aan in het leven van de eenzame schipper dat de eindelijk inzettende dooi, waarnaar hij zo heeft uitgezien, hem opeens onwelgevallig wordt?Dooi is een meeslepende, melancholieke novelle over een onverhoeds maar hevig toeslaande verliefdheid in het leven van een man die de liefde als een allang gepasseerd station beschouwde.

Wil je het boek lezen?Dooi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rascha Peper. Lezen Dooi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN