De God Denkbaar, Denkbaar De God (luisterboek)

De God Denkbaar, Denkbaar De God (luisterboek) - Willem Frederik Hermans | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij De God Denkbaar, Denkbaar De God (luisterboek) W ... De God denkbaar denkbaar de God (e-Book) - Willem Frederik ... ... .F. Hermans leest zelf zijn boek De god Denkbaar Denkbaar de god voor op 4 cd's. Het is een prachtig luisterboek geworden. Eerder uitgezonden in 1995 als hoorspel bij VPRO's De Avonden. Dit is een heruitgave in de vorm van een luisterboek. Beschrijving. Verbazingwekkend was het tempo waarmee W.F. Hermans zijn De God Denkbaar Denkbaar de God (1956) voorlas, zonder haperen, als een gepassioneerde getuigenverklaring van een surrealistisch natuurverschijnsel. De taal van dit literaire werk is in contradictie met ... De God Denkbaar Denkbaar de God luisterboek van Willem ... ... . De taal van dit literaire werk is in contradictie met de personages, en de hoofdpersoon bestáát zelfs enkel bij gratie van die contradictie: Denkbaar is een op papier tot ... Verbazingwekkend was het tempo waarmee W.F. Hermans zijn De God Denkbaar Denkbaar de God (1956) voorlas, zonder haperen, als een gepassioneerde getuigenverklari...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Frederik Hermans
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De God Denkbaar, Denkbaar De God (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Verbazingwekkend was het tempo waarmee W.F. Hermans zijn 'De God Denkbaar Denkbaar de God' (1956) voorlas, zonder haperen, als een gepassioneerde getuigenverklaring van een surrealistisch natuurverschijnsel. Luisterde u mee? Nee? Gelukkig is er nu het luisterboek. I.s.m. VPRO en W.F. Hermans Instituut.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?De God Denkbaar, Denkbaar De God (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Frederik Hermans. Lezen De God Denkbaar, Denkbaar De God (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN