Autisme en spel

Autisme en spel - Loraine M. O'Connell | Tiliboo-afrobeat.com

...pelen en autisme. Hallo allemaal! Allereerst zal ik mij even voorstellen ... PDF Stimuleren van spel en verbeelding bij kinderen met ASS ... . Mijn naam is Mandy en sinds kort ben ik als zelfstandig pedagoog aangesloten bij KOEKIE. Mijn specialisatie zit hem in het leren van vaardigheden door middel van spel en nieuwe ervaringen. Autisme en verbeelding Autisme en spelen. Kinderen met autisme spelen niet zoals andere kinderen. Ze vertonen echter geen typisch spelgedrag. Er zijn kinderen die geen fantasie of verbeelding hebben en er zijn ki ... Autismespectrumstoornissen | Spelen ... . Er zijn kinderen die geen fantasie of verbeelding hebben en er zijn kinderen die zich zo in een rol inleven dat ze er zich moeilijk van kunnen losmaken. Je bevindt je hier: Home / Downloads / Autisme en spel. Autisme en spel. Hieronder vind je de gratis download bij dit boek: Vragenlijst Spelobservatie . Wegwijzer. Contact. Postbus 365, 1270 AJ, Huizen ; T +31 (0)35 542 95 48 ; [email protected]; Facebook; Twitter; Schrijf je in op onze nieuwsbrie...

INFORMATIE

AUTEUR
Loraine M. O'Connell
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Autisme en spel.pdf

OMSCHRIJVING

In het eerste deel van deze uitgave wordt autisme uitgelegd door de (spel)ontwikkeling van deze kinderen te vergelijken met die van niet-autistische kinderen. Tevens komen aan de orde: het belang van spel, de vroege vormen van spel en spelobservatie.In het tweede deel worden specifieke en gedetailleerde ideeën geboden voor het plannen van spelactiviteiten: ideeën die direct thuis en op school kunnen worden toegepast. De concrete speltips en de geboden strategieën zijn ook voor minder begaafde kinderen toepasbaar.Na verschijning is er gratis een vragenlijst voor spelobservatie te downloaden via de site van de uitgeverij.

Wil je het boek lezen?Autisme en spel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loraine M. O'Connell. Lezen Autisme en spel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN