Wat werkt op school

Wat werkt op school - Robert J. Marzano | Tiliboo-afrobeat.com

...t op school (Hardcover). Veel van de verschillen in de ontwikkeling en leerprestaties van kinderen hebben te maken met de leerlingen zelf: hun ... Wat werkt op school | Boeken ... ... Wat werkt op school is een gezamenlijk project van Bazalt, HCO, Fontys Fydes en OnderwijsAdvies. Meer uitgaven over dit onderwerp: InfoKaart Research in actie Wat werkt in de klas Voor ieder in het onderwijs die echt wil weten welke didactische aanpak de ontwikkeling en leerprestaties van leerlingen aantoonbaar verbetert. Wat werkt op school - beknopte uitgave 5e druk is een boek van Robert Marzano uitgegeven bij Bazalt Educatieve Uitgaven. ISBN 9789461181893 ... Wat Werkt Op School | OBS 't Einder ... . Wat werkt op school - beknopte uitgave 5e druk is een boek van Robert Marzano uitgegeven bij Bazalt Educatieve Uitgaven. ISBN 9789461181893 In het boek 'Wat werkt op school' (What Works In Schools) geeft Marzano een overzicht van wat een school en een leraar kunnen doen om de leerresultaten van leerlingen op een hoger niv...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert J. Marzano
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wat werkt op school.pdf

OMSCHRIJVING

Veel van de verschillen in de ontwikkeling en leerprestaties van kinderen hebben te maken met de leerlingen zelf: hun leven thuis, hun al opgedane kennis, hun motivatie. Het goede nieuws is dat er heel wat is dat scholen en leraren kunnen doen om de ontwikkeling en de prestaties van hun leerlingen te verbeteren; als ze de richting volgen die in dit boek wordt aangegeven. Vanuit de resultaten van 35 jaar onderwijsresearch beschrijft auteur Robert J. Marzano de factoren die de leerresultaten van leerlingen positief beïnvloeden. Door gebruik te maken van de manieren om de school in kaart te brengen en van de actiestappen die in het boek zijn opgenomen kan men aan de slag: de sterke en zwakke kanten van een school identificeren, prioriteit geven aan bepaalde onderwijsverbeteringen en een helder verbeteringplan maken en uitvoeren. In elk hoofdstuk wordt een research-based antwoord gegeven op vragen als: - Welke didactische methodieken werken echt?- Waarom is het verzamelen van gegevens zo'n belangrijk component van schoolontwikkeling? - Hoe belangrijk zijn collegialiteit en professionaliteit? - Welke vormen van betrokkenheid van ouders maken echt verschil?Ontdek hoe iedere school op een hoger resultaatniveau kan functioneren!

Wil je het boek lezen?Wat werkt op school in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert J. Marzano. Lezen Wat werkt op school Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN