Toegepaste statistiek

Toegepaste statistiek - Arie van Peet | Tiliboo-afrobeat.com

... op de website bij de boeken Inleiding in de statistiek voor de gedragswetenschappen enerzijds en Inductieve statistiek voor de gedragswetenschappen anderzijds ... Toegepaste statistiek - HOGENT ... . Deze website bevat aanvullend materiaal bij beide boeken. Studenten kunnen hier databestanden, voorbeelden en oplossingen van oefeningen vinden. Basisvaardigheden toegepaste Statistiek is een deel uit de Serie Basisvaardigheden, ontwikkeld om deficiënties van studenten te verhelpen. Basisvaardigheden toegepaste Statistiek bestaat uit een boek plus een website waarmee de student zijn beginniveau en voortgang kan toetsen. Basisvaardigheden ... Toegepaste statistiek voor de gedragswetenschappen - Home ... . Basisvaardigheden toegepaste Statistiek bestaat uit een boek plus een website waarmee de student zijn beginniveau en voortgang kan toetsen. Basisvaardigheden toegepaste statistiek HO 2e druk is een boek van Gert-Jan Reus uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001831592 Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek Wil jij je statistiekkennis en -vaar...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie van Peet
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Toegepaste statistiek.pdf

OMSCHRIJVING

Beschrijvende technieken behandelt de gebruikelijke technieken voor de beschrijving van cijfermatige gegevens. Het boek besteedt daarbij speciaal aandacht aan de grafische mogelijkheden van standaard statistiekprogramma’s.Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.In de herziening wordt elke statistische toets volgens een vast patroon behandeld: toetsingssituatie, voorwaarden, hypothesen, toetsingsgrootheid, beslissingsregel, betrouwbaarheidsinterval, voorbeeld, SPSS en de toets zelf. Door deze systematische opzet krijgt het boek een goede naslagfunctie. Daarnaast is in deze herziening het werkboek geïntegreerd.Na een inleidend hoofdstuk komen de volgende onderwerpen aan bod: operationaliseren en meten, frequentieverdelingen, centrummaten, spreidingsmaten, de normale verdeling, de invloed van transformaties, kruistabellen, correlatie & regressie, betrouwbaarheid & validiteit. Het boek eindigt met de analyse van een onderzoek, waarbij de meeste statistische technieken uit het boek opnieuw de revue passeren.

Wil je het boek lezen?Toegepaste statistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie van Peet. Lezen Toegepaste statistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN