Terug naar congo Hc01. terug naar congo

Terug naar congo Hc01. terug naar congo - Hermann | Tiliboo-afrobeat.com

...naar congo Hc01. terug naar congo (Hardcover) ... Terug naar Congo | Boeken ... . België, eind jaren 1920. Het lijk van Evariste Brancard wordt uit het kanaal van Brussel gevist.... Terug naar Congo, het klassieke reisboek, is het begin van een liefdesgeschiedenis die het hart vormt van Lieve Joris' oeuvre. De auteur groeide op in een katholiek Vlaams gezin, in de tijd dat elke familie nog een oom of tante in de missie had. Bestel TERUG NAAR CONGO HC01. TERUG NAAR CONGO van Yves H. als Hardcover ... Lieve Joris - Wikipedia ... . TERUG NAAR CONGO van Yves H. als Hardcover voor 17.95€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Terug naar Kongo Auteur: Lieve Joris Eerste druk: Meulenhof en Kritak, 1987 Genre: reisbeschrijvingen Aantal blz: 347 Eerste indruk: Mijn eerste indruk van dit boek was goed. ik ben namelijk heel lang van plan geweest na mijn school een wereldreis te gaan maken en wa...

INFORMATIE

AUTEUR
Hermann
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Terug naar congo Hc01. terug naar congo.pdf

OMSCHRIJVING

België, eind jaren 1920. Het lijk van Evariste Brancard wordt uit het kanaal van Brussel gevist. Journalist Rémy Georget ontdekt dat zijn eigen oom Célestin, die zich in Congo heeft teruggetrokken, een band heeft met het slachtoffer. Hij overtuigt meneer Lingot, de conservator van het Museum van Belgisch Congo, om samen met hem in te schepen naar de kolonie en op zoek te gaan naar de vergeten oom. Maar aan boord van het schip wordt Lingot neergestoken en krijgt Rémy de schuld! Als het schip aanmeert in Congo slaagt hij erin te vluchten. Hij ontdekt dat de moorden te maken hebben met de vreselijke gewelddaden die de Belgische kolonisten onder Leopold II in Congo aanrichtten... Hermann en Yves H. duiken in het Afrika van de jaren 1920 en in de zwartste bladzijden van de Belgische kolonisatie. Het resultaat is een beklijvende one-shot die tegelijk ook een echte hommage is aan de klassieke avonturenstrips van de jaren 1950 en 1960. Hermanns aangrijpende eerbetoon aan de grote avonturen van de gouden jaren van de Frans-Belgische stripgeschiedenis.

Wil je het boek lezen?Terug naar congo Hc01. terug naar congo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hermann. Lezen Terug naar congo Hc01. terug naar congo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN