Onder spanning - werken bij de politie

Onder spanning - werken bij de politie - Joost van der Wegen | Tiliboo-afrobeat.com

... "Onder Spanning" (werken bij de politie) van Joost van der Wegen doet verslag van vele zeer bekende, herkenbare en ingrijpende gebeurtenissen die politiemensen in hun carrière hebben meegemaakt, én voor altijd hebben opgeslagen ... Politie in Nederland - Wikipedia ... . Onder spanning - werken bij de politie Tweedehands. 69,95. Verkoop door Vooruitgang Boeken. In winkelwagen Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We helpen je ... We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edtions van het boek Onder Spanning, Werken bij de politie! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u deg ... Onder Spanning, Werken bij de politie… - voor €14,95 ... . Heb je ons nodig? We helpen je ... We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edtions van het boek Onder Spanning, Werken bij de politie! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Joost van der Wegen: Onder Spanning, Werken ...

INFORMATIE

AUTEUR
Joost van der Wegen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Onder spanning - werken bij de politie.pdf

OMSCHRIJVING

Verkeersongelukken met dodelijke slachtoffers, zelfmoorden, reanimaties, schietpartijen, kindermisbruik of overvallen. Slechts een paar voorbeelden van gebeurtenissen waar politiemensen een stap naar voren moeten doen, terwijl anderen liever wegkijken. Natuurlijk. Het grootste deel van het werk van de politie bestaat uit het gewoon uitschrijven van bekeuringen, het opnemen van aangiftes op het bureau, of het optreden bij burenruzies. Maar er is ook een categorie politiewerk waar ‘burgers’ niet zoveel weet van hebben. De politie krijgt vaak harde kritiek. Ze maakt fouten in onderzoeken, geeft veel te veel geld uit aan ICT en heeft het soms te druk voor aangiftes. Maar dat neemt niet weg dat er tienduizenden politiemensen zijn die in de schaduw van die vaak negatieve publiciteit hun werk proberen te doen. Journalist Joost van der Wegen sprak met (oud-)politieagenten, wetenschappers, politiechefs en andere ervaringsdeskundigen over het werken bij de politie. Aan de hand van cijfermatig onderzoek, diepgravende interviews en tientallen verhalen uit de politiepraktijk, beschrijft hij hoe doorgaans gedreven en capabele agenten en rechercheurs een zware strijd voeren aan de zelfkant van de maatschappij. Van der Wegen laat onder andere zien dat politieagenten in hun loopbaan vaak met meer geweld en agressie te maken krijgen, dan militairen tijdens hun uitzending naar een brandhaard ergens in de wereld. Geen wonder dat sommige agenten moeite hebben om overeind te blijven en gebukt gaan onder grote spanningen. Want politiewerk is vaak loodzwaar.

Wil je het boek lezen?Onder spanning - werken bij de politie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joost van der Wegen. Lezen Onder spanning - werken bij de politie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN