Mijn dierbaar Ajax

Mijn dierbaar Ajax - R. Schiltmans | Tiliboo-afrobeat.com

...ierbaar Ajax (Paperback). Als Ajax eind 2005 onder trainer Danny Blind in Breda plotseling in een on-Amsterdamse 4-4-2 formatie verschijnt, is dat ... Mijn dierbaar Ajax van R. Schiltmans | Boek en recensies ... ... ... Welkom bij Mijn Ajax. Log in om je gegevens en bestellingen te zien. Inloggen Mijn dierbaar Ajax is een bonte en boeiende verzameling van Ajax-momenten, in 50 columns luchtig beschreven door een Brabantse Ajacied met een groot rood-wit hart. Gerelateerde producten. Mijn jaren bij ajax We raden u aan het boek van Mijn dierbaar Ajax PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere bo ... MIJN DIERBAAR ROOD EN WIT - By Björn Martens ... . Mijn jaren bij ajax We raden u aan het boek van Mijn dierbaar Ajax PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Mijn dierbaar Ajax Als Ajax eind 2005 onder trainer Danny Blind in Breda plotseling in een on-Amsterdamse 4-4-2 formatie ver...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Schiltmans
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn dierbaar Ajax.pdf

OMSCHRIJVING

Als Ajax eind 2005 onder trainer Danny Blind in Breda plotseling in een on-Amsterdamse 4-4-2 formatie verschijnt, is dat voor Cruijff-aanhanger Ron Schiltmans aanleiding om zijn onbegrip in wekelijkse columns van zich af te schrijven. Verbazing, euforie, verbijstering en hoop wisselen zich daarin in rap tempo af. Daarbij is Ron niet te beroerd om ook zijn eigen voetbalvisie met zelfspot aan de kaak te stellen. In 2006 komt Henk ten Cate van Barcelona naar Ajax en er volgt een knotsgek seizoen, waarin de Amsterdammers uiteindelijk één doelpunt tekort komen voor het kampioenschap. Mijn dierbaar Ajax is een bonte en boeiende verzameling van Ajax-momenten, in 50 columns luchtig beschreven door een Brabantse Ajacied met een groot rood-wit hart.

Wil je het boek lezen?Mijn dierbaar Ajax in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Schiltmans. Lezen Mijn dierbaar Ajax Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN