Ken- en stuurgetallen voor personeelsmanagement

Ken- en stuurgetallen voor personeelsmanagement - Rolf Baarda | Tiliboo-afrobeat.com

... stuurgetallen personeelsmanagement is een online benchmarktool en dashboard ... bol.com | Ken- en stuurgetallen voor personeelsmanagement ... ... . Ideaal als startpunt voor uw HR-analytics ambities! Een initiatief van Berenschot, in samenwerking met HR Strategie. Ken- en stuurgetallen voor personeelsmanagement 1e druk is een boek van R. Baarda uitgegeven bij Vakmedianet. ISBN 9789462152670 Personeelsfunctionarissen zien er nog wel eens tegenop 'hard' cijfermateriaal te gebruiken. Hun takenpakket omvat immers zo veel belangrijke zaken, zoals de zorg voor ... Ken- en Stuurgetallen Personeelsmanagement 2013-2014 ... ... . Hun takenpakket omvat immers zo veel belangrijke zaken, zoals de zorg voor het personeel. Ken- en stuurgetallen in combinatie met benchmarking vormen het uitgangspunt voor de meetbaarheid van HRM. Pas echter wel op voor 'information overload', met andere woorden: als we alles meten, weten we niets. Dit vraagt om een systematische benadering voor het selecteren van de juiste ken- en stuu...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf Baarda
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ken- en stuurgetallen voor personeelsmanagement.pdf

OMSCHRIJVING

Ken- en stuurgetallen voor personeelsmanagement 1e druk is een boek van R. Baarda uitgegeven bij Vakmedianet. ISBN 9789462152670 Personeelsfunctionarissen zien er nog wel eens tegenop 'hard' cijfermateriaal te gebruiken. Hun takenpakket omvat immers zo veel belangrijke zaken, zoals de zorg voor het personeel. Iedereen binnen de beroepsgroep weet echter dat managementinformatie noodzakelijk is: het vormt een essentieel werkterrein voor iedere personeelsmanager. In dit boek wordt de moeilijke kant van het vakgebied van personeelsfunctionaris toegankelijk gemaakt. Op heldere wijze, met gebruik van veel voorbeelden, beschrijven de auteurs hoe de personeelsfunctionaris snel en effici nt informatie kan verzamelen en analyseren. Met behulp van ken- en stuurgetallen kan hij voor zichzelf en voor zijn 'klant' - het management - de belangrijke ontwikkelingen en knelpunten binnen zijn organisatie in kaart brengen. Deze getallen staan daarbij nooit op zichzelf, maar worden steeds binnen de context van de organisatie geplaatst. Door deze voortdurende 'link' met de praktijk krijgen abstracte gegevens betekenis: zij worden omgevormd tot echte 'harde' informatie. Ken- en stuurgetallen voor personeelsmanagement is dan ook een uitstekend hulpmiddel voor iedere personeelsmanager, in de praktijk of in opleiding.

Wil je het boek lezen?Ken- en stuurgetallen voor personeelsmanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf Baarda. Lezen Ken- en stuurgetallen voor personeelsmanagement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN