Hanzefietsroute, deel 3

Hanzefietsroute, deel 3 - Michael Wannet | Tiliboo-afrobeat.com

...ietsroute 3: van Brandenburg (of Berlijn) naar Zaltbommel, editie 2017 ... Fietsgidsen Hanzefietsroute - Webshop ReCreatief Fietsen ... . Dit deel van de Hanzefietsroute gaat van Brandenburg a/d Havel naar Zaltbommel via een groot aantal Hanzesteden in Midden-Duitsland en Zuid-Nederland. De route is bijna 1100 km lang en gaat door zeer mooie natuurgebieden. Hanzefietsroute - van Lübeck naar Brandenburg, ongeveer 1000 km, editie 201 7 Met diverse alternatieven, waaronder 'Naar Rostock', 'Langs de Oder' en diverse mogelijkheden om wereldstad Berlijn te bezoeken. 3. Hanzefietsroute - van Brandenburg (of Berlijn) naar Zaltbommel, 1 ... Foto's Hanzefietsroute deel 3 (76x) ... . 3. Hanzefietsroute - van Brandenburg (of Berlijn) naar Zaltbommel, 1100 km, editie 2017 Hanzefietsroute 1: van Zaltbommel naar Lübeck, editie 2018. Dit eerste deel gaat van Zaltbommel naar Lübeck via een groot aantal Hanzesteden in Nederland en Noord-Duitsland. De route is 1000 km lang en gaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Wannet
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hanzefietsroute, deel 3.pdf

OMSCHRIJVING

Deze fietsroute doet een aantal Hanzesteden aan in het midden van Duitsland en het zuiden van Nederland en is zo'n 1100 km lang.In de meeste van deze steden zijn veel middeleeuwse bouwwerken bewaard gebleven. De route tussen de steden voert over zeer rustige wegen en paden en door verschillende interessante natuurgebieden en wisselend landschap. In Duitsland gaat de route door het Brandenburger Wald und Seengebied naar het stroomgebied van de rivier de Elbe en daarna door het heuvelachtige Teutoburgerwoud en het Sauerland. Het laatste gedeelte tot de Nederlandse grens gaat langs het snelstromende riviertje de Rur. In Nederland volgt de route afwisselend de Duits-Nederlandse grens en de Maas. Bij Rossum wordt de Waal bereikt en vandaar gaat het langs de Kil van Hurwenen naar Zaltbommel.In de gids is een aanrijroute van Berlijn naar Brandenburg opgenomen.

Wil je het boek lezen?Hanzefietsroute, deel 3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Wannet. Lezen Hanzefietsroute, deel 3 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN