Financiele rekenkunde voor het HEO

Financiele rekenkunde voor het HEO - Hans Gruijters | Tiliboo-afrobeat.com

...ële rekenkunde voor het HEO kenmerkt zich vooral door de presentatie van verschillende oplossingsstrategieën ... Financiële rekenkunde voor het HEO Gruijters / Leraar 2e ... ... . De vele competentiegerichte voorbeelden worden namelijk uitgewerkt met behulp van een rekenmachine, de grafische rekenmachine en Excel, waardoor studenten zelf hun oplossingsmethode kunnen kiezen. Financiele rekenkunde voor het HEO 7e druk is een boek van Hans Gruijters uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers. ISBN 9789001867287 Na bestudering van dit boek ben je in staat zelfstandig verschillende soorten interestber ... Financiele rekenkunde voor het HEO | 9789001867287 ... ... . ISBN 9789001867287 Na bestudering van dit boek ben je in staat zelfstandig verschillende soorten interestberekeningen te maken. Financiële rekenkunde is gericht op het verwerken van rente. Berekeningen met rente of interest hebben grote invloed op allerlei bedrijfseconomische b...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Gruijters
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Financiele rekenkunde voor het HEO.pdf

OMSCHRIJVING

Financiële RekenkundeNieuw in de zesde druk van Financiële rekenkunde is onder meer dat de voorbeelden in het hele boek competentiegericht zijn, door uit te gaan van een beroepsrol van waaruit het vraagstuk moet worden opgelost. Een uitgebreide vergelijking tussen een annuïteitenhypotheek en een hypotheek op basis van banksparen is opgenomen. Ter illustratie is een aantal SPD opgaven met complete uitwerkingen in Excel en met behulp van de grafische rekenmachine opgenomen. De voorbeelden zijn geïllustreerd met tijdlijnen. Er is extra aandacht voor oplossingen m.b.v. grafische rekenmachine.Financiële rekenkunde voor het HEO behandelt het verwerken van interestberekeningen. Het boek is door de heldere uitleg, de volledig nieuwe structuur, de vele voorbeelden, de ruim 200 opgaven met uitwerkingen en de toepassing van Excel en grafische rekenmachine uitstekend geschikt voor de verschillende benaderingen in het huidige onderwijs.

Wil je het boek lezen?Financiele rekenkunde voor het HEO in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Gruijters. Lezen Financiele rekenkunde voor het HEO Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN