De Vier Temperamenten

De Vier Temperamenten - Randy Rolfe | Tiliboo-afrobeat.com

... van de vier temperamenten is al ontzettend oud ... Maak de vier temperamenten test online - Coach Ellen ... . Hippocratus, de grondlegger van de geneeskunde, had het er al over. Hij benoemde vier lichaamssappen die in het menselijk lichaam voorkomen: bloed (sanguis), gele gal (chole), zwarte gal (melanchole) en slijm (flegma). Oorspronkelijk waren in de Griekse oudheid de temperamenten de naam voor vier persoonlijkheidstypen: het sanguïnische, flegmatische, cholerische en melancholische temperament. Deze vier oude typen hebben tot in het begin ... Temperament - Wikipedia ... . Deze vier oude typen hebben tot in het begin van de 20e eeuw een rol gespeeld in de geneeskunde, met name de psychiatrie, de psychologie en de letteren.. Tegenwoordig worden in de psychologie met 'temperamentverschillen ... Van de vier temperamenten raakt hij het snelst uitgeput en vermoeid. Dit komt vooral doordat hij constant reageert op prikkels om hem heen. Hij loopt als het ware achter alles aan. Een...

INFORMATIE

AUTEUR
Randy Rolfe
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Vier Temperamenten.pdf

OMSCHRIJVING

In De vier temperamenten geeft Randy Rolfe een nieuwe kijk op een klassieke beschouwing van ons karakter. Met haar aanbevelingen kan de lezer uiteindelijk een gezonder, gelukkiger en rijker leven leiden.Waarom ontploft de een van woede en verbijt een ander zich in stilzwijgen? Waarom loopt de een voor de troep uit en neemt een ander genoegen met een plekje achteraan? Waarom wil de een voor alles een verklaring en vertrouwt een ander puur op zijn gevoel? Randy Rolfe geeft op deze en andere vragen het antwoord.Volgens de oude Grieken houden alle lichamelijke processen verband met vier lichaamssappen. De daaruit voortgekomen temperamentenleer stelde dat mensen in vier soorten zijn in te delen: flegmatisch, sanguinisch, cholerisch of melancholisch.Rolfe werkt al zo´n dertig jaar met de vernieuwde temperamentenleer. Ze is een veelzijdig auteur, diezich op vele terreinen heeft bekwaamd: rechten, theologie, voedingsleer, biologie en fysiologie. Ze woont in Pennsylvania.

Wil je het boek lezen?De Vier Temperamenten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Randy Rolfe. Lezen De Vier Temperamenten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN