De kronieken van Narnia

De kronieken van Narnia - C.S. Lewis | Tiliboo-afrobeat.com

...Kronieken van Narnia (oorspronkelijke titel: The Chronicles of Narnia) is een zevendelige kinderboekenserie van de Britse schrijver C ... Kijk De Kronieken van Narnia: De leeuw, de heks en de ... ... .S. Lewis.De serie wordt beschouwd als een klassieker in de kinderliteratuur en is het bekendste werk van de schrijver, met meer dan honderd miljoen verkochte exemplaren in 47 talen. De kronieken van Narnia brengen een prachtige wereld tot leven die alleen maar een genie zoals Lewis kan bedenken.In deze prachtige serie boeken verteld hij hoe verschillende kinderen in de wereld die Narnia heet komen en wat ze daar allemaal bel ... bol.com | KRONIEKEN VAN NARNIA SET, C.S. Lewis ... ... .In deze prachtige serie boeken verteld hij hoe verschillende kinderen in de wereld die Narnia heet komen en wat ze daar allemaal beleven.De kinderen ontmoeten sprekende dieren,centauren(wezens die voor een deel paard en voor een deel mens zijn) en natuurlijk ook de leeuw Aslan, die ... Geschreven bij De kronieken van Narnia. De hele Narnia trilogie in één bundel, hoe leuk is dat? Een hele tijd geleden werd ik zo geboeid door de eerste Narnia film ...

INFORMATIE

AUTEUR
C.S. Lewis
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
De kronieken van Narnia.pdf

OMSCHRIJVING

'De complete Kronieken van Narnia' van C.S. Lewis, met alle 7 delen in 1 boek! In 'De complete Kronieken van Narnia' staat de strijd tussen goed en kwaad centraal. Het is een verhaal over een magisch land, waar de bomen en dieren kunnen spreken. Regelmatig vinden er veldslagen plaats tussen reuzen, centauren, dwergen en faunen. De goede kant wordt in de strijd meerdere malen bijgestaan door vier kinderen: Peter, Susan, Edmund en Lucy Pevensie. En natuurlijk de machtige leeuw Aslan, wiens kracht bijna oneindig lijkt... C.S. Lewis en zijn vriend J.R.R. Tolkien (auteur van de Lord of the Rings-trilogie) waren lid van de Inklings, een informeel schrijversclubje dat bijeenkwam in de plaatselijke pub in Oxford om over nieuwe verhalen en schrijfideeën te praten. Al op zestienjarige leeftijd was Lewis gefascineerd door sprookjes, mythen en legenden. Mede door zijn levendige fantasie bracht deze fascinatie hem op het idee om de Narnia Kronieken te schrijven.

Wil je het boek lezen?De kronieken van Narnia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.S. Lewis. Lezen De kronieken van Narnia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN