Zomerliefde

Zomerliefde - Suzanne Peters | Tiliboo-afrobeat.com

...iefde, liefde, liefde. Song Zomerliefde; Artist Fource; Album Zomerliefde; Licensed to YouTube by [Merlin] FUGA Aggregation (on behalf of EGO Company); Muserk Rights Management, and 1 ... Zomerliefde - EenVandaag ... ... Zomerliefde steunt het goede doel. In de oceaan zijn vijf gebieden, waar al het plastic dat in de zee komt, uiteindelijk terecht komt. De grootste plastic massa is te vinden in de Grote Oceaan tussen Californië en Hawaï. Deze is ongeveer 34 keer zo groot als Nederland. We maken elk jaar 250 miljard kilo plastic. In Zomerliefde volgen we de 31-jarige Izzy. Alles in haar leven is mislukt, of is aan het ... FOURCE - ZOMERLIEFDE (studio single) - YouTube ... . Deze is ongeveer 34 keer zo groot als Nederland. We maken elk jaar 250 miljard kilo plastic. In Zomerliefde volgen we de 31-jarige Izzy. Alles in haar leven is mislukt, of is aan het mislukken. Een uitzichtloze baan, een verbroken een relatie en totaal geen idee wat je met je leven aan moet. Wanneer ze de kans krijgt de zomer door te brengen op het Griekse eiland Corfu...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Peters
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Zomerliefde.pdf

OMSCHRIJVING

Chantal gaat voor het eerst sinds jaren alleen met haar man Menno op vakantie. De kinderen gaan dit jaar niet mee en dat belooft een romantische trip te worden. Ze gaan naar een tropisch eiland in Maleisië. Hoewel Chantal erg uitkijkt naar de zon, zee en het strand, vraagt ze zich toch ook af of dit wel het land van haar droomvakantie is. En Menno gaat liever niet naar het strand, maar wilt vooral actief bezig zijn. Dan ontmoet Chantal een Brit die wel rekening met haar lijkt te houden, maar is het wel zo verstandig om met hem om te gaan?Zomerflirt en Zomerliefde zijn boeken die zelfstandig te lezen zijn, maar samen een tweeluik vormen. In Zomerliefde ontdek je wat moeder Chantal zoal heeft gedaan tijdens haar vakantie in Maleisië, terwijl haar dochter Lindy met twee vriendinnen in Spanje zat.

Wil je het boek lezen?Zomerliefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Peters. Lezen Zomerliefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN