Traject V&V - Begeleiden niveau 3 Theorieboek

Traject V&V - Begeleiden niveau 3 Theorieboek - A.C. Verhoef | Tiliboo-afrobeat.com

...V&V - Begeleiden niveau 3 Theorieboek 2e druk is een boek van A ... PDF Traject VV Begeleiden 4 TB 1. - managementboek.nl ... .C. Verhoef uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006910216 Het theorieboek Begeleiden niveau 3 richt zich op belangrijke werkprocessen van Verzorgende-IG, zoals ontwikkelingspsychologie, assertiviteit, helpen bij het omgaan met ziekte of een beperking, conflicthantering en gedragsproblemen. Het theorieboek Begeleiden niveau 3 maakt deel uit van de serie Traject V&V. Begeleiden niveau 3 sluit volledig aan bij de werkprocessen ' ... Studystore | Traject V&V Begeleiden - Werkboek niveau 3 ... ... . Begeleiden niveau 3 sluit volledig aan bij de werkprocessen 'Onderkent de gezondheidstoestand op somatisch en psychosociaal gebied', 'Reageert op onvoorziene en crisissituaties' en 'Begeleidt een zorgvrager' uit het kwalificatiedossier Verzorgende IG. Traject V&V Begeleiden niveau 3 9789006910216. Bekijk Traject V&V Begeleiden Werkboek niveau 3 97890069...

INFORMATIE

AUTEUR
A.C. Verhoef
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Traject V&V - Begeleiden niveau 3 Theorieboek.pdf

OMSCHRIJVING

Traject V&V - Begeleiden niveau 3 Theorieboek 2e druk is een boek van A.C. Verhoef uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006910216 Het theorieboek Begeleiden niveau 3 richt zich op belangrijke werkprocessen van Verzorgende-IG, zoals ontwikkelingspsychologie, assertiviteit, helpen bij het omgaan met ziekte of een beperking, conflicthantering en gedragsproblemen. Ieder onderdeel wordt afgesloten met een begrippenlijst. De inhoud is daarmee geschikt voor mbo-studenten en mensen die zelfstandig meer willen leren over het werk van een verzorgende-IG. De verzorgende-IG werkt in verschillende branches van de verpleging en verzorging en heeft een adviserende, initiërende en begeleidende rol. De verzorgende-IG kan zorgvragers stimuleren, begeleiden en ondersteunen bij handelingen, maar ook handelingen overnemen als de zorgvrager en naastbetrokkenen deze niet zelf kunnen doen. Het theorieboek Begeleiden niveau 3 maakt deel uit van de serie Traject V&V. Begeleiden niveau 3 sluit volledig aan bij de werkprocessen 'Onderkent de gezondheidstoestand op somatisch en psychosociaal gebied', 'Reageert op onvoorziene en crisissituaties' en 'Begeleidt een zorgvrager' uit het kwalificatiedossier Verzorgende IG. Bij dit theorieboek behoort het werkboek Begeleiden niveau 3 uit de serie Traject V&V. Traject V&V De serie Traject V&V biedt lesmateriaal op mbo-niveau is en is bestemd voor de opleidingen Verzorgende-IG (niveau 3) en MBO-verpleegkundige (niveau 4). Het materiaal sluit volledig aan bij de eisen van de nieuwe kwalificatiedossiers. Door de thematische opbouw is Traject V&V geschikt voor alle onderwijsvormen past daarnaast in verkorte trajecten en sluit aan bij elke leerstijl. Je kunt starten vanuit de theorie of vanuit een (gesimuleerde) praktijksituatie. Wat voor jou het beste werkt. De leerstof is opgebouwd uit theorie, praktijksituaties en beroepsvaardigheden: * De theorie bevat alle basiskennis en achtergrondinformatie bij het betreffende werkproces en bevat veel voorbeelden uit de beroepspraktijk. De verwerkingsopdrachten sluiten aan bij de leerstof in de theorieboeken. * De praktijksituaties zijn realistische beschrijvingen van situaties uit de beroepspraktijk, inclusief opdrachten gekoppeld aan houdingsaspecten, vaardigheden en kenniselementen. * De beroepsvaardigheden bevatten opdrachten voor het stapsgewijs aanleren van sociaal-agogische, communicatieve, verzorgende en creatieve vaardigheden. Het complete aanbod van Traject V&V bestaat uit: * Theorieboeken met een heldere en gestructureerde uitleg over de benodigde vakkennis, verduidelijkt met veel praktijkvoorbeelden; * Werkboeken met verwerkingsopdrachten, toepassingsopdrachten en evaluatie-/reflectieopdrachten; * Digitale omgeving met ondersteunend materiaal voor zowel student als docent.

Wil je het boek lezen?Traject V&V - Begeleiden niveau 3 Theorieboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.C. Verhoef. Lezen Traject V&V - Begeleiden niveau 3 Theorieboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN