Sport en Kennis - De leider als spelverdeler

Sport en Kennis - De leider als spelverdeler - none | Tiliboo-afrobeat.com

... sporter en voor het team, maar zeker ook voor sportorganisaties, clubs, bonden en binnen de professionele sport ... bol.com | Sport En Kennis artikelen kopen? Alle artikelen ... ... . In De leider als spelverdeler, 14 visies op leiderschap in de sport komen professionals aan het woord die binnen de sport veel ervaring hebben opgedaan met leidinggeven in complexe situaties. Voor de sporter en voor het team, maar zeker ook voor sportorganisaties, clubs, bonden en binnen de professionele sport. In De leider als spelverdeler, 14 visies over leiderschap in de sport komen professionals aan het woord die bi ... Sport en Kennis - De leider als spelverdeler ... . In De leider als spelverdeler, 14 visies over leiderschap in de sport komen professionals aan het woord die binnen de sport veel ervaring hebben opgedaan met leidinggeven in complexe situaties. De leider als spelverdeler. 14 visies op leiderschap in de sport. Meer informatie . Zojuist verschenen. In Focus van start tot finish bundelen Sam Blom en Rico Schuijers hun kennis en ervaring, ger...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Sport en Kennis - De leider als spelverdeler.pdf

OMSCHRIJVING

Leiderschap in een veranderende wereld: welke kwaliteiten zijn daarvoor nodig? Een onderwerp dat ook in de sport leeft. Voor de sporter en voor het team, maar zeker ook voor sportorganisaties, clubs, bonden en binnen de professionele sport. In De leider als spelverdeler, 14 visies over leiderschap in de sport komen professionals aan het woord die binnen de sport veel ervaring hebben opgedaan met leidinggeven in complexe situaties. Naast interviews met onder meer algemeen directeur van PSV Toon Gerbrands, Bartel Berkhout, initiatiefnemer van het Sports Leadership Program van Nyenrode, en hoofdbondscoach KNLTB Paul Haarhuis, komen de spiegelverhalen van enkele leiders buiten de sport aan bod. Onder hen Jan Raes, directeur van het Koninklijk Concertgebouworkest, en Henk Hagoort, voorzitter van het College van bestuur van Hogeschool Windesheim. Geleidelijk ontstaat een scherp beeld van wat modern leiderschap in de sport inhoudt.

Wil je het boek lezen?Sport en Kennis - De leider als spelverdeler in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Sport en Kennis - De leider als spelverdeler Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN