Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo

Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo - Asaf Gafni | Tiliboo-afrobeat.com

...kgestuurd klinisch redeneren is geschreven voor studenten in het gezondheidszorgonderwijs en zorgprofessionals ... Catalogus mbo Zorg en Welzijn - Pearson ... . De auteurs gaan met deze methode uit van het principe 'de student dient situaties te kennen om deze te kunnen herkennen'. Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo is geschreven voor studenten in het gezondheidszorgonderwijs en zorgprofessionals. De auteurs gaan met deze methode uit van het principe 'de student dient situaties te kennen om deze te kunnen herkennen'. Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo wordt 6 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen ... Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo met ... ... . Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo wordt 6 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo. 1.1 Demethode'Praktijkgestuurd...

INFORMATIE

AUTEUR
Asaf Gafni
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe brengen we studenten met weinig ervaring de kunst van het klinisch redeneren bij? De literatuur bevat talrijke onderwijskundige modellen ter ondersteuning van het klinisch redeneren. In de dagelijkse gang van zaken blijkt echter dat klinisch redeneren met name wordt gerelateerd aan casuïstiek uit de praktijk, waarbij niet wordt uitgegaan van een specifiek model als gouden standaard. Met dit boek en de bijbehorende adaptieve e-learning op datzaljeleren.nl wordt klinisch redeneren beschreven zoals het daadwerkelijk plaatsvindt: praktijkgestuurd, via casuïstiek en voorzien van focuspunten afkomstig van experts. Aan de hand van aandachtsgebieden en redeneerhulpen worden tientallen casuïstieken geanalyseerd en beredeneerd. Via deze generieke methode leert de student klinisch te redeneren rond somatische, psychosociale, beroepsspecifieke en logistieke problematiek. De methode is in te passen in stappenplannen uit andere systemen en faciliteert het aandragen van casuïstiek uit de praktijk door zowel studenten als docenten. In een klassikale setting kan de docent de studenten begeleiden aan de hand van overstijgende opdrachten, interactieve presentaties en videomateriaal. Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo is geschreven voor studenten in het gezondheidszorgonderwijs en zorgprofessionals. De auteurs gaan met deze methode uit van het principe 'de student dient situaties te kennen om deze te kunnen herkennen'. De methode ondersteunt onderwijsinstellingen met boek en e-learning voor de studenten, en met een casusbibliotheek en uitgewerkte lesplannen voor de docenten. Asaf Gafni is spoedeisende hulparts met als aandachtsgebied klinisch redeneren. Hij is auteur van diverse boeken voor de gezondheidszorg, waaronder Anatomie en fysiologie en Pathologie. Ook is hij hoofdredacteur van het online platform www.klinischredeneren.nl. Lois A. Daamen is arts, promovendus heelkunde en docent in het klinisch redeneren en toepassen van de ABCDE-methodiek. Zij heeft binnen ExpertCollege diverse boeken en e-learningmodules voor de zorg geschreven.

Wil je het boek lezen?Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Asaf Gafni. Lezen Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN