NEN 3140 Vakbekwaam Persoon

NEN 3140 Vakbekwaam Persoon - A.W.M. Kerkhofs | Tiliboo-afrobeat.com

...nu ook online deelnemen aan de training NEN 3140: Vakbekwaam Persoon (VP) ... NEN 3140 Vakbekwaam ­Persoon (VP) E-Learning | NCOI ... ... . Bij deelname ontvangt u 25% korting op de reguliere prijs. Hoe het werkt Als u deelneemt aan de online training, kunt u vanuit huis via een computer de online training volgen. U ontvangt van ons per e-mail een link en een korte instructie. Op het tijdstip dat de online training begint, klikt u op de link. Dé ROVC-training om zelfstandig aan schakelkasten en groepenkasten te kunnen werken en benoemd te worden tot NEN 3140 Vakbekwaam persoon. De cursus Vakbekwaam Persoon NEN 3140 duurt 1 dag. Inhoud. Gevaren en r ... NEN 3140 voor Vakbekwaam Persoon - Onze Joost ... . De cursus Vakbekwaam Persoon NEN 3140 duurt 1 dag. Inhoud. Gevaren en risico's kunnen inschatten bij elektrotechnische werkzaamheden en elektrotechnische handelingen op een veilige manier kunnen uit voeren. De volgende onderwerpen worden onder andere behandeld: Elektrotechnische gevaren en ongelukken. Verder mag een Vakbekwaam Persoon bijna alle soorten werkzaamheden u...

INFORMATIE

AUTEUR
A.W.M. Kerkhofs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
NEN 3140 Vakbekwaam Persoon.pdf

OMSCHRIJVING

Iedere medewerker die bij werkzaamheden wordt blootgesteld aan risico's van elektrotechnische aard,heeft te maken met de NEN 3140. Deze norm beschrijft de eisen voor een veilige bedrijfsvoering vanelektrische laagspanningsinstallaties en elektrische arbeidsmiddelen, wanneer door het gebruik ervanof door de omstandigheden waarin deze worden gebruikt elektrisch gevaar kan ontstaan. Het lezenvan een norm is vaak lastig. Dit boek, afgestemd op de NEN 3140 + A2 2018, beschrijft de praktischebetekenis van de norm voor de Vakbekwaam Persoon. Hieronder wordt verstaan een medewerker metminimaal een lagere elektrotechnische opleiding die de verantwoordelijkheid draagt voor het uitvoerenvan een eigen takenpakket, zoals elektromonteurs, storingsmonteurs, installateurs en inspecteurs.Dit boek bevat ook informatie voor personen die worden aangewezen als Werkverantwoordelijke ofInstallatieverantwoordelijke.Het boek kan worden gebruikt om inzicht te verwerven in de wijze waaropveilig kan worden gewerkt aan, met of nabij elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen.

Wil je het boek lezen?NEN 3140 Vakbekwaam Persoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.W.M. Kerkhofs. Lezen NEN 3140 Vakbekwaam Persoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN