Inleiding tot de toegepaste statistiek

Inleiding tot de toegepaste statistiek - J.H. Blankespoor | Tiliboo-afrobeat.com

...op de website bij de boeken Inleiding in de statistiek voor de gedragswetenschappen enerzijds en Inductieve statistiek voor de gedragswetenschappen anderzijds ... Inleiding tot de toegepaste statistiek | 9789006952308 ... ... . Deze website bevat aanvullend materiaal bij beide boeken. Studenten kunnen hier databestanden, voorbeelden en oplossingen van oefeningen vinden. Inleiding tot de toegepaste statistiek 6e druk is een boek van J.H. Blankespoor uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006952308 Inleiding tot de toegepaste statistiek Druk 6 Dit complete boek biedt een overzicht van alle basisbeginselen van de beschrijvende en toeg ... Toegepaste statistiek voor de gedragswetenschappen - Home ... . ISBN 9789006952308 Inleiding tot de toegepaste statistiek Druk 6 Dit complete boek biedt een overzicht van alle basisbeginselen van de beschrijvende en toegepaste statistiek. Inleiding in de toegepaste biostatistiek is met nadruk geschreven voor de gebruiker. Dit betekent dat wiskundige afleiding...

INFORMATIE

AUTEUR
J.H. Blankespoor
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding tot de toegepaste statistiek.pdf

OMSCHRIJVING

Inleiding tot de toegepaste statistiek 6e druk is een boek van J.H. Blankespoor uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006952308 Inleiding tot de toegepaste statistiekDruk 6Dit complete boek biedt een overzicht van alle basisbeginselen van de beschrijvende en toegepaste statistiek. Het accent ligt duidelijk op praktijktoepassingen met aandacht voor statistische toepassingen in de kwaliteitskunde en de procesbeheersing, die vooral in de bedrijfskundige en technische sector een rol spelen.* Motiverende opgaven* Voorbeelden van Excel toepassingen* Oefenmateriaal beschikbaar voor student!* Herzien september 2010!Actueel en toegankelijkVoorkennis van statistiek is niet noodzakelijk. Er wordt wel gerefereerd aan enige wiskundekennis op havo niveau. Omdat de meeste studenten over Excel zullen beschikken wordt daarop ingespeeld bij het toepassen van statistische technieken.

Wil je het boek lezen?Inleiding tot de toegepaste statistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.H. Blankespoor. Lezen Inleiding tot de toegepaste statistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN